La Terra és Va Crear

Páginas: 2 (336 palabras) Publicado: 1 de noviembre de 2015
Historia de la filosofia:
La Terra és va crear fa milions d’anys però uns homes intel·ligents és van preguntar com és va formar la Terra ja que no pot haver sortit del no res i had’haver alguna raó per a que expliqui com es va formar la Terra.
Llavors a la ciutat de Grècia hi vivien home molts intel·ligents que volien descobrir aquest misteri que algú ens havia deixatsense resoldre. Y el que van fer va ser començar a mirar la naturalesa i trobar alguna pista on expliqués aquesta incògnita.
Això va provocar un problema ja que els pensadors pensaven demanera diferents un va dir l’aigua, el vent, el foc.. però un d’ells va pensar que podia ser les quatre qualitats juntes. Aquestes qualitats són necessàries per la nostra existència ja quesense l’aigua no podem hidratar-nos, ni crear plantes ni essers vius, amb l’aire no podríem respirar, amb el foc no podríem escalfar-nos ni cuinar. Llavors has de saber que la Terra va sercreada per aquest tres elements que són essencials per la nostra existència i sobretot si et fixes els humans no podem viure sense elles, si ens treus l’aigua ens moriríem deshidratats i apart d’això hi hauria una falta de plantes ja que no creixen sense aigua i a part no crearien oxigen, desprès amb el foc no podríem alimentar-nos, ni escalfar-nos i desapareixeríem.Tots aquest elements venen junts de la mà, mai poden ser separats perquè provocarien una catàstrofe, per això la terra va ser concebuda amb aquests elements i crear-hi una vida que ens haportat fins avui dia com tu i jo.
Aquests grecs que van raonar això els podem considerar com persones que van ser guanyades per la curiositat i tenir aquella necessitat de descobrir laveritat de les coses que han sigut creades en aquest mon i d’aquí va aparèixer més gent intel·ligent que a través dels seus pensaments van explicar l’origen de les coses i del univers.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Como Crees Que Va A Ser El Futuro
  • La Postmodernidad Va A Recoger Todo El Camino Creado Y Pensado Por
  • los terros
  • terros
  • terra
  • terre
  • Terre
  • la terra

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS