la tortuga

Páginas: 2 (345 palabras) Publicado: 25 de marzo de 2013
B) FEU UNA PROPOSTA DE TREBALL D´UN CONTE SEMBLANT A LA ANALITZADA. FEU LA SEQUENCIA DIDACTICA.

Rogelia és una tortuga que viu en un jardí i es sent lenta. No li agrada anar tan a poc a poc idecideix que no sortirà a caminar més. Acudeixen a visitar-li molts amics: l´esquirol Berta, el mussol Facundo i fins a un nen, per convèncer-li que també té els seus avantatges ser lenta. Finalment,la tortuga s'accepta a si mateixa i des de llavors tots els dies passejava feliç pel seu jardí.

Proposta 1:
En assemblea se'ls parla dels personatges del conte: la tortuga Rogelia, l'esquirolBerta, el mussol Facundo i el nen. Els nens hauran de dibuixar en una fulla com s'imaginen a aquests personatges. A més se'ls anuncia que demà els coneixeran i podran comparar-los amb els quals ells hanimaginat. (D'aquesta manera vam crear expectació entre els nens per al relat del conte)
proposta 2:
Al següent día, en assemblea tindrà lloc el relat del conte amb les imatges del CD multimèdiaprojectades. Els nens, tindran l'oportunitat de veure com són els personatges en realitat, i amb els dibuixos dels alumnes que estaran a mà es podran comparar diferències significatives. Els nensescoltaran de manera activa la història i valoraran les seves obres comparant-les amb les imatge

Proposta 3:
Fer les marionetes dels personatges del conte: fer una tortuga, un mussol, l’esquirol i unnen.
Proposta 4:
Fer una representació teatral amb les marionetes que hem fet en la sessió anterior. (les marionetes les mourà la mestra mentres els nens conten la historia i que tenen que fer elspersonatges del conte en cada moment.)
Proposta 5:
En una sessió de psicomotricitat es podria reforçar els conceptes lent i ràpid assemblant-ho al conte. Posem als nens en fila i els demanem que esmoguin per l'espai com si foren la tortuga Rogelia que camina lenta i ràpid i amb l`esquirol Berta i el mussol Facundo. El ritme de desplaçament serà marcat pel soroll d'un pandero o similars....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • las tortugas
  • Tortugas
  • tORTUGAS
  • tortugas
  • tortugas
  • Tortuga
  • TORTUGAS
  • TORTUGAs

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS