La Vida Es Bella Treball

Páginas: 4 (916 palabras) Publicado: 23 de julio de 2015
Activitats:
1. Fitxa Tècnica:




2. Resum de la pel·lícula:
Guido un home amb un somni prosperar a la ciutat al capdavant de la seva pròpia llibreria . el 1939 , a la ciutat d'Arezzo , a laToscana. Al costat del seu bon amic Ferruccio, els dos van a la caça de riquesa i amor, sense donar-li massa importància als esdeveniments que estaven passant al seu voltant: l'arribada del feixisme i unincrement del racisme.
Despreocupat de la política Guido porta una vida normal treballant de cambrer i s'enamora de Dora una mestra de l'escola local.
Desafortunadament la dona és núvia d'un altcàrrec de l'ajuntament feixista amb què Guido ha tingut algun problema. Guido sedueix Dora , en la mateixa festa que el seu nuvi ha organitzat per anunciar oficialment el compromís.
Anys després, Guido iDora estan casats i tenen un fill, Giouse I Guido ha aconseguit el seu somni: és el propietari d'una llibreria. El poder feixista s'ha augmentat i l'onada antijueva és evident, els cartells i pintadescontra els jueus estan per tot arreu.
Guido s'adona del que això significa, però té un fill al que vol mantenir innocent i protegit dels odis racistes. Quan preparava la festa d'aniversari per alseu fill, tots dos són detinguts al costat del seu oncle i enviats a un camp de concentració. Quan la seva esposa s'adona del que ha passat i al no poder salvar-lo de la seva sort, decideix deportar asi mateixa per anar-se'n amb Guido i el seu fill. Des que comença el viatge Guido tracta de fer veure al seu fill que tot es tracta d'un gran joc en el que el premi serà un tanc. Aconsegueix ocultardels alemanys que estan exterminant a la gent gran i als nens, fins i tot aconsegueix fer que la seva dona s'assabenti que tots dos segueixen vius. Tot es converteix en un immens esforç per amagar elfill dels horrors que estan passant al seu voltant . Al final, Guido és afusellat però Giose es manté amagat fins a que guanya el “joc” i un tanc rus l’agafa i aconsegueix trobar a Dora.


3. Opinió...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La vida es bella
  • La vida es bella
  • LA VIDA ES BELLA
  • La Vida Es Bella
  • La Vida Es Bella
  • La Vida Es Bella
  • Lo Bello De La Vida
  • La Vida Es Bella

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS