La vida

Páginas: 32 (7938 palabras) Publicado: 6 de marzo de 2014
La reproducció
biològica.

La reproducción es un proceso biológico que permite la creación de nuevos organismos, siendo una característica común de todas las formas de vida conocidas. Las modalidades básicas de reproducción se agrupan en dos tipos, que reciben los nombres de asexual o vegetativa y de sexual o generativa.
Les estratègies i estructures que fan servir els éssers vius percomplir amb la funció de reproducció són diverses. Així, és possible trobar espècies amb reproducció sexual que produeixen una enorme quantitat d'ous , com la majoria dels peixos, per tal d'assegurar-se que alguns arribin a adults. Altres espècies, com l'albatros, la patagònia o la balena franca del sud, generen una única cria per cada etapa reproductiva, a la qual tenen cura intensament per llargsperíodes de temps, això disminueix les possibilitats de mort i augmenta les probabilitats de continuïtat de l'espècie . Certs peixos , com els mers tropicals , canvien de sexe ràpidament , poden comportar-se com mascles fecundant els ous de les femelles o com femelles dipositant ous perquè un altre mascle els fecundi .
Moltes plantes, a més de reproduir-se sexualment, es reprodueixen asexualmentmitjançant brots tiges reptants, arrels subterrànies... Alguns organismes poden regenerar parts perdudes del cos, com les estrelles de mar, i altres es divideixen asexualment nombroses vegades originant una gran quantitat de descendents . El sexe
i
la reproducció
biològica





Presentació.

En aquest projecte, vaig a parlar del sexe i la reproducció biològica. Vaig a parlar de larelació que hi ha entre elles i les seues diferencies. També mostraré un parell d'experiments que s'ajuste amb el tema. Per a finalitzar donaré una conclusió i alguns comentaris que aclarisquen la qüestió plantejada en el projecte.
Tot aquest treball serà resumit en quatre diapositives que podran servir d'activitat a classe.
























Índex

-Plantejamentdel problema.

- Definició de sexe.

- Definició de reproducció biològica.

-Diferencies entre sexe i reproducció biològica.

- Semblances entre sexe i reproducció biològica.

- Experiment científic.

- Comentaris i conclusió.

- Diapositives.














Plantejament.

+Què és el sexe?

+Què és la reproducció sexual?

+Son les mateixes coses?

+Hi ha algúexperiment que explique açò? Quin?












El sexe.

La paraula sexe és utilitzada freqüentment per designar diverses coses. Per exemple, quan se'ns pregunta quin és el nostre sexe, encertadament responem home o dona, però, la paraula sexe regularment s'utilitza per referir-se a activitats que tenen a veure amb l'obtenció de plaer sexual.
Estrictament parlant, el sexe és elconjunt de característiques biològiques que diferencien el mascle de la femella i que en complementar tenen la possibilitat de la reproducció. Aquestes característiques biològiques no es refereixen només als òrgans sexuals, sinó també a diferències en el funcionament dels nostres cossos. Precisament, les diferències dels organismes de l'home i la dona, són les que permeten que, en unir-se sevescèl·lules sexuals, hi hagi la possibilitat de la reproducció.
El sexe
i
la reproducció
biològica





Presentació.

En aquest projecte, vaig a parlar del sexe i la reproducció biològica. Vaig a parlar de la relació que hi ha entre elles i les seues diferencies. També mostraré un parell d'experiments que s'ajuste amb el tema. Per a finalitzar donaré una conclusió i alguns comentarisque aclarisquen la qüestió plantejada en el projecte.
Tot aquest treball serà resumit en quatre diapositives que podran servir d'activitat a classe.
























Índex

-Plantejament del problema.

- Definició de sexe.

- Definició de reproducció biològica.

-Diferencies entre sexe i reproducció biològica.

- Semblances entre sexe i reproducció...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • vida de vida
  • La vida es vida
  • La vida es vida
  • La Vida Que No Es Vida
  • Vida antes de la vida
  • La Vida ¿Qué es la vida?
  • Vida De Vida
  • la vida es la vida

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS