La Volta Al Món En 80 Dies

Páginas: 4 (871 palabras) Publicado: 26 de octubre de 2012
LA VOLTA AL MÓN EN 80 DIES.
Jules Verne.

FITXA TÈCNICA:
Títol: La volta al món en 80 dies.
Autor: Jules Verne.
Editorial: Castellnou.
Col·lecció. Kalafat.
Versió de: Àngel Burgas i JaumeFornés.
Primera edició: Juliol de 2006.

RESUM:
La història està situada a Londres al segle 19 exactament el 2 d'octubre de 1872, quan Phileas Fogg fa una aposta junt amb diversos cavallers deReform-Club, que consistia a donar la volta al món en 80 dies, l'aposta era de 80.000 Lliures. Tres dies abans havien robat 55.000 Lliures de banc de Londres.
Aquest mateix dia Phileas Fogg i el seu criatPasseportout, van embarcar en el “Mongòlia” amb destinació a Suez.
Mentrestant en aquesta ciutat, esperava el detectiu encarregat del robatori del banc de Londres, que es deia Fix, què creia, perles descripcions donades sobre el sospitós que era Fogg el lladre.
El detectiu Fix s'embarca seguint a Fogg, cap a Bombai. A l'arribar a Bombai duien dos dies de ventaja , després d'haver fet algunescompres Phileas Fogg i el seu criat, seguits per Fix, munten en un tren amb direcció a Calcuta. Abans d'arribar a Calcuta la via estava tallada i decideixen fer el viatge en elefant.
Mentrecreuaven la selva Índia, troben una desfilada on anaven a cremar a una dona ja que la tradició era que quan un home moria la dona i totes les pertinences haurien de ser cremades amb el cadàver. Però salven ala dona, Aouda. A l'arribar a Calcuta, Fogg no duu retard algun.
Durant el viatge amb vaixell cap a Hong-Kong el viatge es retarda 24 hores i el vaixell cap a Yokohama sortia al matí següent. PeròFogg i Aonda el perden, encara que el criat va en ell. Decideixen anar en un vaixell petit i Fix els acompanya.
Van arribar A Yokohama i van embarcar al costat del criat cap a Amèrica.
Arriben aSan Francisco allí agafen el ferrocarril fins a Nova York, però en les muntanyes rocoses són atacats pels indis. Després de perdre 20 hores, Fix li diu que per a arribar a Nova York han d'anar en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La volta al món en 80 dies
  • La Volta Al Món En 80 Dies
  • La volta al món en 80 dies
  • la volta al mon en 80 dies
  • Trabajo 80 Dies
  • La volta al mon
  • FITXA DIDÀCTICA LA VOLTA AL MÓN EN 25 CANÇONS
  • primera volta al mon

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS