La volta al mon

Páginas: 8 (1996 palabras) Publicado: 18 de junio de 2014

























Aquet viatja es un plantejament dels països on anirà i el llocs que te pensat anar a visitar la persona que el realitzi .

MADRID- ESPANYA

A Madrid aniré a la porta del sol una de les places més conegudes , després anirem caminant fins al palau real on trobem la plaça Major una de les més antigues d'Espanya construïda per Juan d'Herrera iJuan Gómez de Mora en els segles XVI i XVII .
També tinc pensat passar pel gran via que és el carrer més famós de Madrid , en ella es troben els cinemes i teatres més importants de la ciutat i passejar-me per la retirada que és el parc més conegut de Madrid des de la seva obertura al públic en el segle XIX .
Finalment anire a veure la porta d'Alcalá que és un dels monuments més representatius deMadrid , va ser construïda per Francisco Sabatini durant el regnat de Carles III .

CATALUNYA- ESPAÑA
Quan vagi a Catalunya, al port de Barcelona, i com no, tindré que visitar una mica, ja que soc d’Abrera, doncs aprofitaré i aniré a visitar Barcelona. I a veure la Sagrada Família, el monument més conegut de Barcelona, creada per Gaudí. El Parc Güell, un enorme jardí amb peculiars elementsarquitectònics fets per Antoni Gaudí. La Casa Batlló, sempre havia escoltat parlar d’ella, però mai l’he vist, i te que ser increïble. Una obra mestra d’Antoni Gaudí, que més que un edifici, s’ha convertit en un mite d’art. I com no, abans de marxar cap a casa, vaig visitar el Camp Nou.

ILLES CANARÍES-TENERIFE
Tenerife. Serà lloc ideal per passar una vacances increïbles. Gent molt agradable, ianiré a veure alguns llocs interessants per visitar. El Teide, que es possiblement, el major volcà d’Espanya. La cova del vent sobrant, al nord-oest de l’illa de Tenerife. Piràmides de Güimar, unes piràmides que no em va atraure molt la veritat.
SHANGHAI- XINA
Quan vagi a Xangai Xina passar-se pel barri The Bund que és on estan molts dels edificis de l'època colonial així que té un estil europeu.També passar-se pel passeig que hi ha davant del riu és molt recomanar per les vistes al barri futurista de Pudong , que està a l'altre costat. Des d'aquí podrem veure l'Oriental Pearl TV Tower que és la tercera torre més alta del món ia la qual es pot pujar pagant una entrada, així com el Xangai World Financial Center , l'edifici més alt de la Xina i quart del món ( 492 m . ) .
I passejar perla part vella allà encontaré els edificis , els carrers , el menjar i en definitiva , la cultura , més tradicional del país . Especialment son recomanats els Yuyuan Gardens , uns jardins privats construïts en 1559 i amb un mercat turístic al costat, en aquest barri també hi ha alguns temples ( com Temple of the Town Gods o Chénghuángmiào ) i fins a una mesquita ( Xiaotayuan Mosque ) .
M'agradariavisitar també el museu de Xangai on en ell, podré contemplar una col · lecció de més de 120,000 peces de bronze , ceràmica , mobles , pedres de jade . Està al carrer Renmin Avenue , número 201


NEW DELHI ÍNDIA
A New Delhi anire a veure el Jama Masjid , que és la major mesquita de l'Índia i està situada al centre de la ciutat , he de recordar que per accedir a la mesquita i al seu recinte hedescalçar i si m'acompanya alguna dona ha de cobrir les seves espatlles i cames .
La mesquita m'han dit que és imponent , tant que es van necessitar 6 anys i 5.000 obrers per construir-la en 1656 . Té una forma simètrica en la qual destaquen els seus grans minarets , el marbre i l'arenisca vermella .
I buscare alguna cosa que comprar al mercat Chandni Chowk , la traducció literal és " lloc dellum de lluna " i deu el seu nom al fet que , en l'època de Shah Jahan , un canal recorria el centre i la lluna es reflectia en l'aigua per la nit . Allà vaig trobar llocs de tot tipus.



CASABLANCA -MARROC
Quan arribi a casa blanca el primer que faré és anar a veure la mesquita de Hassan II ,que és pot visitar tots els dies de la setmana excepte el divendres, el mes de ramadà i festius de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La volta al món en 80 dies
  • FITXA DIDÀCTICA LA VOLTA AL MÓN EN 25 CANÇONS
  • primera volta al mon
  • La Volta Al Món En 80 Dies
  • La volta al món en 80 dies
  • la volta al mon en 80 dies
  • La Volta Al Món En 80 Dies
  • La Volta

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS