La S Rie Amb La Qu Vaig Cr Ixer

Páginas: 2 (324 palabras) Publicado: 7 de abril de 2015
La sèrie amb la què vaig créixer
La sèrie amb la què vaig créixer es deia “ Flapjack “, però amb el nom al complet es deia: Les Marevelloses desventures d’ en Flapjack.
Va ser unasèrie produïda per Cartoon Network ( EEUU ) a California. El seu creador es diu Mark Thurop Van Orman, aquesta persona també es famosa per crear les sèries “ Campamento Lazlo “ i “Les marevelloses aventures de Billy i Mandy “.
Es va estrenar el 5 de juny del 2008 a Cartoon Network. Cap a mitjans de l’ any 2010, el director I els guionistes van renunciar perfer les seves propies sèries: “ Históries Corrents” , “Hora d’ Aventures” i “ Un estiu de misteris “.
La sèrie tractava d’ un nen que es deia Flapjack, que va ser criat per unabalena parlant que es deia Bubbie, porten una vida tranquil·la, però un dia tenen que rescatar al “ Capitán Muñon “ i li explica a en Flapjack sobre la illa dolça. Inspirats pe’lpirata en Flapjack i la Bubbie es fiquen en problemas i desventures en busca d’ aquesta illa.
Aquest tres personatges pasen la majoria del temps a “ Puerto Borracoso “ on menjenllaminadures, es fiquen en problemas i busquen aventures.
Flapjack: Es un nen de 9 anys. La vida d’ aquest nen es una vida d’ idees conflictives, el capitá i la Bubbie li emplenen elcap de les coses que està bé i què está malament.
“ Capitán Muñon “: Ell diu que es el millor pirata que mai ha existit i que el món haigi conegut, però els residents de “ PuertoBorracoso “ el veuen com una persona molt mandrosa i que es un mentider compulsiu, les seves históries son tot mentides, menys per en Flapjack i els seus braços i cames són troços defusta.
Bubbie: A la Bubbie no li agrada el perill, es basa básicament en protegir a en Flapjack com si fos el seu fill mantinguent-lo en pau i tranquil·litat. Marc Perpinyà Busó
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Qu Es El Aparato Cr Tico
  • Qu es la Lectura Cr tica
  • Estratificacion s de cr
  • Cr Tiques A S
  • qu s la vida?
  • Qu S Un Soneto
  • Qu Es El S Ndrome De Marfan
  • Qu Es El Alma S Ntesis

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS