Laccasa sota la sorra

Páginas: 7 (1583 palabras) Publicado: 27 de febrero de 2011
laLA CASA SOTA LA SORRA
Joaquim Carbó

Examen d'ingrés
Comença la história d'un noi, en Pere Vidal. Tot va començar en Barcelona, havia contestat a un anunci del diari que demanava un noi entre 25 i 30 anys, que nadara i parlara bé anglés i alemany. En un principi no li havien contestat però, després d'uns dies començaren a passar coses extranyes. Més tard sabria que eren unes proves que liestaven fent per comprovar si havia mentit, les passà i rebé instruccions de dir-li al seu germà que se'n anava de Barcelona i esperar en un hotel. Al cap d'uns dies apareixeren dos homes amb noves instruccions, debia anar a Arenys de Mar. Allí el pujaren a una barca i el manaren que arreplegara uns paquets situats una mica lluny de la costa, però quan es llançà a per ells el van deixar i se'nvan anar, era l'ultima prova que devia passar. Després d'això l'enviaren a Egipte on devia viatjar fins al Caire passant per Alexandria, a més a més tenia un nou nom, ja no es deia Pere Vidal, era Peter Whitel.

PRIMERA PART
EL Caire i el Nil

Capítol 1
Bona vida i piràmides
Pere arriba al Caire, passa els dies coneixent la ciutat, disfrutant la seva estada i també aprofità per llegir unsllibres que l'organització li havia donat . Després d'un temps rebé una carta amb un bitllet de tren cap Assuan i un passatge per a un vaixell que el portaria a Wadi-Halfa, pel camí cap a Abu-Simel, ja en el Sudan, rebria un paquet que calia conservar.

Capítol 2
Fer-se enrera ja és impossible
Juntament amb l'última carta venia un retall de diari on parlaven d'ell i de la seva complicitat enuna operació de contraban, era clar, tot el que va passar a Arenys de Mar era un parany i ja no podia fer-se enrere. Pujà al Mirriekh, que era el vaixell que debia dur-lo a Abu-Simel. Als quasi dos dies de viatge arribaren a la ciutat i un home se li apropà i li donà el paquet.

Capítol 3
Henry Balua entra en escena
Durant la travessia un home negre li parlà en català, resultà ser que l'homehavia estudiat en Barcelona i parlava anglés i una mica de Català. En els dies que passaren fins arribar a Wadi-Halfa es coneixeren més a fons, es feren amics. En arribar al seu destí s'allotjaren junts.Henry es lamentà de que no es quedara uns dies més per poder anar junts a Khartum on també estarien en el mateix hotel. Un dia, després de dinar, Henry se'n portà Peter amb un jeep cap a les voresdel Nil, pel camí veren un grup de arqueòlegs francesos, un d'ells se l'havien emportat al hospital.

Capítol 4
L'amic i les hienes
Com que es feia tard decidiren acabar el seu viatge i començar la tornada. Pel camí se'ls parà el cotxe i mentre el negre l'arreglava, Pere anà a estirar les cames, després de caminar una mica es va trobar amb unes hienes, per sort el seu amic Henry el va ajudar ijunts tornaren al campament francés, allí Peter probà per primera vegada la maritza una veguda alcohòlica que s'aconsegueix dels dàtils. En tornar a l'hotel estaven els dos molt contents, havien salvat la vida.

Capítol 5
Henry dóna un consell
A l'hora del cafè la conversa es tornà seriosa, Henry li va preguntar a Peter què feia a l'Àfrica, Pere s'escorregué com pogué. Henry li digué que lamillor forma de tornar-li el favor, per ajudar-lo amb les hienes, és, que no fera mai res que fora en contra del seu país. Per la nit Pere es va fer les mateixes preguntes que Henry li va fer, no sabia on anava, que deuria fer, moltes incògnites.

SEGONA PART
La casa sota la sorra

Capítol 1
EL senyor Ti i la seva ciutat
Al dia següent era a Khartum i al arribar un home el va conduir cap auna avioneta, noves ordres. Li taparen els ulls i li varen trure el rellotge. Després d'un temps arribaren a un lloc sota terra. Es trobava en la ciutat del senyor Ti, era una ciutat subterrànea construïda pels egipcis, El Senyor Ti, era alemany i la va descobrir en mig de la segona guerra mundial i no li donarem més diners per a financiar una excavació que no tenia importància. En acabar la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Casa Sota La Sorra
  • La casa sota la sorra
  • La casa sota la sorra
  • la casa sota sorra
  • La Casa Sota La Sorra
  • sorros
  • sorras
  • Soto

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS