ladybird

Páginas: 7 (1745 palabras) Publicado: 26 de marzo de 2014
1. Opinió qualitativa. Que ha agradat més i que ha desagradat més? Per què?
Personalment considero que hi ha aspectes de gravació que podrien ser millors, tot i així s'ha de tenir en compte l'època en la qual s'ha gravat. Tot i així la història transmet molt sentiment per la duresa que té la situació. El fet de què la problemàtica que es presenta sigui basada en fets reals, et fa adonar-te dequè aquest tipus de situacions passen i que no estan tan lluny com creiem. M'ha agradat el raonament al qual et fa arribar durant tota la trama, com t'esprems el cervell pensant en cada una de les situacions. Transmet molt patiment, i com ja he dit el fet que sigui real, empàticament et sents més afectat.
El que més m'ha agradat ha sigut el fet que finalment ella aconseguís tenir 3 fills, i queaquests no els hi traguessin. I el que menys m'ha agradat ha sigut l'escena en la qual Maggie va corrents a buscar als seus fills a l'hospital després de l'incendi.

2. Escenes més impactants
Per a mi, l'escena més dramàtica, en la qual no he pogut parar de plorar, ha sigut quan la mare arriba a l'hospital plorant buscant als seus fills; sobretot en el moment que surt el fill gran amb aquelescremades i com ella l'abraça. Aquesta escena no l'oblidaré mai, hem fa pensar en tots aquells nens que pateixen una situació similar, d'aquesta magnitud, les seqüeles que els deu quedar.

3. Personatges
3.1. Sentiments i actituds
Maggie: és la protagonista principal de la historia, és la mare dels nens. És una bona mare, el seu comportament amb els nens es adequar, el que fa canviar la situacióés que deixa els nens sols dintre l'apartament tancats amb clau, en el moment en el que hi ha un accident i els nens és cremen. Això, afegint el fet de què Maggie tot i haver patit maltractament físic per part d'un home, decideix en un moment de la pel·lícula tornar amb ell, per tant aquesta actuació empitjora la situació davant dels seus fills.
Imagino el patiment de Maggie quan l'avisen de què hapassat alguna cosa, i arriba a casa i està ple d'ambulàncies. També la impotència davant la situació de no poder fer res, tenint en compte que ella a format part d'aquell desastre ja que ha sigut ella la que ha deixat als nens sols dintre l'apartament tancats.
Podem també observar com conforme ca perdent els nens ells va perdent també els papers i mentalment es va desequilibrant. Li han tretprimer quatre fills i després sense justificació aparent li treuen 2 més. La sensació de no poder aguantar més i de no saber quina actitud adoptar se li nota de seguida. En algun moment intenta controlar els atacs d'ira davant dels assistents de seguretat social, fins que explota i perd completament el control. En definitiva crec que és una dona que amb les diferents situacions que ha viscut la fancanviar.

Jorge: és el pare dels últims cinc fills que té Maggie, dels quals dos se'ls queda seguretat social i els altres tres poden quedar-se'ls ells. És un home llatinoamericà, que li caduquen els papers quan està a punt de tenir el primer fill amb Maggie. És un home molt tranquil i pacífic tot i que va marxar del seu país perquè el volien matar per haver escrit el que ell pensava, durant lapel·lícula se'ns presenta com un home que no perd els nervis fàcilment i amb moltíssima paciència. Quan Maggie li crida o li pega o inclús l'insulta, ell no perd els nervis, es controla. M'imagino que aquest home també te el sentiment d'impotència, pel fet de què no pot fer res al respecte quan li treuen les dues filles, amb la primera és un il·legal al país per tant és millor que no digui res,però amb la segona no hi pot fer tampoc res, és conscient de què la situació és la que és i per molt que es baralli amb els policies no canviarà res. El patiment que porta per dintre deu ser immens també, tot i que a ell li treuen dues filles i no pas 6, el patiment i l'angoixa hi estan igual.

Els quatre primers fills: quant a aquests nens, el seu patiment també deu haver sigut molt gran, ja...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ladybird
  • Ladybird
  • ladybird
  • Analisi pelicula ladybird

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS