Lalal

Páginas: 9 (2016 palabras) Publicado: 15 de marzo de 2011
COM VAIG COMENÇAR LA MEVA AVENTURA AL MAR:
El Doctor va estar curant als ferits.
El Jim i el Gray estaven asseguts a dalt parlant i observant el paisatge quan van veure que el Doctor, va marxar. El Gray es pensava, que s’avia tornat boig, però el Jim que confiava plenament amb el Doctor ho va negar, hi el va excusar digen que anava a veure a Ben Gunn.
El Jim també va voler marxar, així quesense se n’adones ningú, va agafar alguns biscuits, una arma i es va endentrar en el bosc. Va anar fins a la roca blanca de la que tant li havia parlat el Ben Gunn, allí va veure el vaixell amb la bandera pirata i va distingir a Silver i a un altre.
Es va amagar i es va minjar el bescuit. Ell el que volia er era agafar el bot de Ben Gunn i tallar l’ancora del vaixell agon es trobava Silver iels seus companys. Es va decidir, ho faria.
LA TRAVESIA DE LA CANOA:
El Jim s’allunava poc a poc de l’Hispaniola, tenia que parar molt compte com es movia i quins moviments feia perquè la canoa era molt petita i li entrava l’aigua molt fàcilment.
El Jim des de la canoa va veure la muntanya de l’illa però no va desembarcà perquè va recorda una cosa que li va dir el Silver. Va veure coml’Hispaniola es movia poc a poc, i va pensar que els hi va pujar el ron al cap als que la portaven. Es va moure una mica i li va pujar molta aigua a la canoa, no sabia que fer, cada vegada el vaixell així que va decidí salta. Ho va fer i es va posar a bord de l’Hispaniola sense possibilitats de sortir-ne.
ARRIEM LA BANDERA PIRATA:
El Jim estava a coberta de l’Hispaniola, hi va veure a dos homens, vaveure unes sang i es va pensar que era perquè aquell homens estaven morts. Però un d’ells es va moure i va fer un petit crit de queixa. Li va dir al Jim que li portes conyac, el Jim obeeix i va a bodega i li porta el conyac que li ha demanat i per ell s’agafa biscuits i aigua.
Li porta el conyac i veu tranquil·lament. I el Jim i el Hans (es l’home que esta ferit) acorden que el Jim portarà elvaixell i el Hans el dirigirà.
ISRAEL HANDS:
El Jim portava molt be el vaixell perquè el vent els anava a favor i el Hands sense cap problema el dirigia. El Hans va plantejar el tirar el cos de l’home mort per la borda ja que quedava molt malament tindre’l a coberta, però el Jim va dir que no perquè ell no tenia la suficient força com per agafa’l i perquè com era mort no podia fer-los res, el Handva acceptar i van estar parlant una estona sobre els morts, les animes i els esperits.
El Hans li va demanar al Jim que si li podia anar a buscar una botella de vi, perquè el conyac era molt fort. El Jim va sospitar d’ell de que no es pogués moure, així que va acceptar, però com no es fiava del tot es va amagar i el pa vigilà aver que era el que feia, el Hands es va aixecar poc a poc i va feralguna carota de dolor, però ho va aconseguir, i va agafar un ganivet, i se’l amagà dins de la jaqueta.
El Jim ho va veure tot i ara tindria molt de comte amb el Hans. El Jim va agafar la botella del vi i se la va dur a Hans, el Jim es va posar a timó del vaixell mentre el Hans l’indicava per on tenien que anar, però el Jim el mirava de reüll. El Hans li va donar moltes indicacions i molt depreciaper a que així no el mires i estes mes per el vaixell, el Hands es va aixecar poc a poc sense que el Jim se n’adones pas, però en aquell instant Jim sen va en recordar del ganivet i es va girar la seua sorpresa va ser veure al Hans llevat am el ganivet a la ma apuntant-lo, el Jim es va apartar i va marxar, el nen va traure la pistola i el va apuntar però va tirar malament, el vaixell va donar uncop brusc i els va fer tombar a tos dos, però el Jim es mes ràpid i es va aixecar sense cap problema, el Jim va traure l’altre mosquetó, i aquesta vegada el va carrega be, el Hans li va llançar el ganivet i li va donar al múscul, però el Hands es precipità de cap a l’aigua.
PECES DE VUIT:
El Jim ve veure que el Hans es va morir, i estava al fons de oceà, el Jim no era l’únic que quedava al...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Lalala
  • Lalala
  • Lalala
  • Lalala
  • Lalala
  • Lalala
  • Lalala
  • Lalala

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS