lalala

Páginas: 3 (501 palabras) Publicado: 28 de julio de 2014


NO ES UN JOC


Treball Rural: Son practiques laborals amb un alt nivell de ris. El nens i nenes que hi treballen fan feines tan arriscades com aplicar pesticides amb un alt grau de toxicitati sense cap mena de prorecció. Treballen durant moltes hores amb els cambis climitacis, els insectes i les seves picadures. Una de las activitats es la plantació de café, els nens pateixen moltproblemes de salut d'entre mes.

Canya de Sucre: Els nens al plantar el safra sufreixen grans talls provocats per el maxet i grans picadures d'escurçons. Treballen durant 12 hores, tenen grans problemesde salut, viuen en campaments precaris, on no tenen aigua potable, tenen alts nivells de massificació.

Treball Urba: Els paisos que hi treballen tenen una probesa extrema. Les activitats mescomunes son la neteja de botes, la venbda ambulant, la neteja de cotxes en el semafor, trafic de drogues, prostitució infantil... Una de las activitats que mes es fan es la prostitució infantil, pero es fanmes coses, els fan servir per a la seva comercialització, tant per la prostitució, com per a la pornografia i el trafic de criatures i adolescents.

Treball en els Mercats: Es un treball en un medihostil, en hores de la matinada, per aixo pateixen insults, maltractament, assetjament, l'abus sexual, dolors musculars, lesisons , fractures, deformació de la columna vertebral. Aquesta activitatdificulta el seu rendiment a l'escola.

Treball als Abocadors: Els nens i nenes treballen en el lloc de la ciutat on s'envia tota la brossa i recullir lo que es pugui aprofitar i vendre'ls. Fases:Recuperació, classificació, transformació, comercialització. Els nens pateixen: malestar, mal de cap, tensió nerviosa, estres, hipertenció alterial, perdia de visió, problemes al respirar...

Treball ales Coeteries: Els nens i nenes fan treballs manuals per a l'elaboració de petards. Aquesta activitat te mols riscos un d'ells son: el mexat, trenat de les metxes...

Curileros: La feina que fan...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Lalala
  • Lalala
  • Lalala
  • Lalala
  • Lalala
  • Lalala
  • Lalala
  • Lalala

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS