lalalalalalalla

Páginas: 3 (654 palabras) Publicado: 29 de enero de 2014
 CADENA DE FAVORES

1.Resum
El protagonista d’aquesta pel·lícula, un nen d’onze anys, viu en un entorn familiar complicat. La seva mare , l’Arlene, treballaen un casino y en un local de nit per pagar les seves factures i té problemes amb l’alcohol, el seu pare, en canvi, els va abandonar més d’un cop.
Al seu primer dia d’institut coneix al professorEugene Simonet, que fa classe de socials, que proposa un treball diferent, estrany, que ell el descriu com un treball possible. Aquest treball tracta de fer una redacció de com fer canviar el món i decom ho farien els seus alumnes. En Trevor, de camí cap a casa para a un lloc on veu uns vagabunds i acull un a casa seva per començar a fer el seu treball de Socials. Li dona de menjar, un llit perdormir i aigua calenta per dutxar-se. Aquí comença la cadena de favors, que es ajudar a tres persones i que aquestes tres ajudin a altres tres, per així crear una cadena. La seva mare al principidesconfia d’aquell home, però poc a poc va confiant amb el seu fill.
En aquestes persones en Trevor ajuda també a la seva mare, que fa que deixi l’alcohol i l’ajunta amb el seu professor de Socials tot ique hi ha molts alt i baixos, com quan el seu pare torna a la família i la seva mare no sap dir-li que no, o quan el professor té vergonya del seu cos, que va ser cremat quan ell era un adolescent pelseu propi pare. La cadena va continuant el seu camí i arriba en mans d’un periodista, que surt al començament de la peli i decideix fer un reportatge sobre això fins que finalment arriba a en Trevori li fa una entrevista.
No es fins al final de la pel·lícula que en Trevor no troba a la seva tercera i última persona per ajudar, per tancar la cadena. Aquest tercer es un dels seus companys declasse, qui es víctima del maltracta escolar per part d’uns nois més grans que ell. En un primer enfrontament en Trevor no va atrevir-se a ajudar-lo, però en el segon i últim, decideix ajudar al seu...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Lalalalalalalla

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS