LaMàquina

Páginas: 2 (472 palabras) Publicado: 11 de diciembre de 2013
Informe I:
La empresa Globalíder ( amb seu a Algeciras, Espanya), es dedica a la organització logística, i a la exportació- importació de contenidors de càrrega. A més, proporciona assessorament ales empreses per a la seua internacionalització, així com estudis, investigació i la innovació dels nous mercats.
Font de la noticia: EuropaPress 13/08/2013(http://www.europapress.es/economia/noticia-economia-empresas-globalider-ampliara-expansion-internacional-paises-latinoamericanos-alianza-pacifico-20130813115714.html).
Com es pot observar a la noticia, l’ empresa Globalíder buscaampliar la seua presencia internacional al mercat Americà, concretament amb els països que formen l’aliança del Pacific, per mitjà d’una llicencia de tipus “Franquícia”, amb un primer pas realitzat aMèxic.
Factors impulsors de la Internacionalització de la empresa:
1.- Factors pull: Grans expectatives de creixement al mercat mexicà (Penetració del mercat), Interès per la implantació d’empresesespanyoles (Preferències dels consumidors del país receptor), Gran tamany del mercat mexicà.
.2.- Factors facilitadors: La política coorporativa de l’empresa, la necessitat d’acumular experiència enaquest mercat, un intent de a partir de penetrar en aquest mercat, entrar en el asiàtic.

L’operació es caracteritza per ser de tipus Franquícia, concretament, el titular dels drets de franquícia, téla obligació de expansió, assessorament i atenció de la marca durant la vigència del contrat. El Master Franquiciat ofereix la possibilitat de assignar drets de franquicies a tercers
Aquestaoperació presenta alguns avantatges i altres inconvenients:

*Inconvenients: Trobar un llicenciatari adequat és una difícil elecció i requereix d’una amplia dedicació. Al finalitzar la llicencia, elfranquiciat és pot convertir en un rival, després de tots els coneixements adquirits a l’hora de treballar amb l’empresa. Fins que no finalitza la llicencia, és té que mantindre la relació comercial....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • desgaste en laMaquina de los angeles

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS