Land art

Páginas: 2 (460 palabras) Publicado: 19 de marzo de 2012
Land art
Els artistas del land art, s’expressen a través de a naturalesa, fen-la server co ma escenari de les seves obres, i fent que l’espectador hi entri, aquests artistes volien escapar de l’arten la galería, de l’art inmóvil, fen enormes modificacións en espais normalment naturals de manera que amb dimensions desproporcionades l’espectador pogues divisarles a la llunyania o endinsar-se enl’obra. Valent-se de l’espai i la natura tal i com es per emplaçar-hi la seva obra i otorgar un nou significat al conjunt, podent jugar am el concepte de la simbiosi de la persona i la natura, que hande conviure. S’imposa un nou concepte a la natura, un medi al que s’ha de respectar en diferencia a la fins ara coneguda industrialització.

El land art es una manifestació de la manipulació de lanatura i el paisatge que ha fet l’home. El paisatge pasa de ser una part mes de l’obra, a ser el punt de vista de l’autor i la imatge i sensació que ell vol donar. La natura es torna obra quan esmanipulada pels ulls de qui la miren.
El terreny es part sustancial de l’obra i molt important la seva tria, ja que depen de perquè s’ha triat i com s’ha modificat. Se sol aportar material fotografic jaque la amplia visio i perduració de l’obra es molt dificil, ja que els llocs escollits solen ser enormes i inaccessibles, a més que els materials solen ser efimers.

Oldenburg, va ser un granartista del ready-made i del subrealisme.
Per a fer-ho te dos tipus d’obra, que moltes vegades es complementen entre si, primerament trobem les escultures tobes, son aquelles que mitjançant la reproducciói sobind l’ampliació d’objectes cootidians amb algunes modificacions, com per exemple reconstruir parts de materials durs, amb materials tous, per modificar la imatge que es tenia fins aleshores.Aquest cambi, també es un mode de dotar de interés i calidesa a l’obra, per ferla mes propera, segons oldenburg, la rigidesa crea un mur d’indiferencia, mentres que l’objecte tou convida al dialeg...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Land Art
  • land art
  • Land Art
  • Land art
  • Land art
  • Land Art
  • Land art
  • Land Art

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS