Las 5 c

Páginas: 3 (551 palabras) Publicado: 7 de enero de 2014
ACTIVITAT COMPLEMENTÀRIA 1

Primer de tot definirem el que és un equip de treball:

És un conjunt de persones que col·laboren entre si per dur a terme una acció coordinada i aconseguir unobjectiu, aportant-hi formació, coneixements, habilitats i experiències.

Per començar, l’empresa d’en Miquel es dedica a les arts gràfiques i no a l’organització d’esdeveniments. Per tant, la formació,els coneixements, les habilitats i les experiències amb aquest àmbit són molt escasses o nul·les. Amb això ja podem començar a veure que aquest grup de treball serà poc eficient.

A més, la based’un equip de treball són les anomenades “5 C” i perquè aquest grup de treball format per en Miquel Cortès sigui eficient hauria de complir-les.

“5 C”: Complementarietat, Coordinació, Comunicació,Confiança i Compromís.

COMPLEMENTARIEAT: Cada membre domina una parcel·la determinada del projecte. Tots aquests coneixements són necessaris per assolir l’èxit.

En aquest cas, cap dels membresdomina alguna parcel·la del projecte que els hi han encomanat.

COORDINACIÓ: El grup de professionals, amb un líder al capdavant, ha d’actuar de forma organitzada.

El seu líder (en Miquel) va donarmolt pocs detalls de com volia que fos la seva festa, cosa que dificultava encara més la coordinació entre els membres de l’equip. A més, s’ha de tenir en compte que en aquestes reunions no hi haviaun líder per poder donar pautes de com anar organitzant l’esdeveniment, ja que el seu cap no hi va assistir mai.

COMUNICACIÓ: La comunicació ha de ser oberta entre tots els membres, per tal depoder coordinar les actuacions individuals.

La comunicació és vital per a coordinar les actuacions i aconseguir l’objectiu proposat. Però, en canvi, en aquest equip la comunicació i la informació esmolt escassa. El seu cap no va especificar quin tipus de festa volia, cosa que creava molts de problemes i conflictes entre el membres. Aquesta falta d’informació, fa que els membres de l’equip...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Las 5 C
  • NIF C 4 Y C 5
  • Las 5 c de credito
  • Guia C Naturales 5
  • GU A N 5 C
  • las 5 c del credito
  • LAS 5 C DEL CREDITO
  • Ensayo sobre las 5 c

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS