Las 5 S

Páginas: 3 (626 palabras) Publicado: 16 de mayo de 2014
1.DAFO

DEBILITATS
Innovació en el sector i poca informació que en te la gent.
AMENACES
La competencia a la mateixa ciutat, amb mes temps al mercat.
FORTALESES
Productes innovadors de la mesbona qualitat que hi ha al mercat, propia fabricació de productes per a gust de la clientela, bons proveïdors i treballadors professionals.
OPORTUNITATS
Innovació, Imatge nova, Professionalitat,Actitud, Rigurositat.


2.EL PRODUCTE
PRODUCTE: Productes especialitzats para el cultiu ecológic, llavors de cannabis para coleccionistes, artícles de fumador, y tot tipus de artícles relacionats,tot tipus de substractes, enraizants, abons, estimulants del creixement, estimulants de floració, insecticides, fungicides, etc... aceptats per l’agricultura ecológica.
Producte ampliat: Fermentacióal laboratori de la propia empresa de llavors uniques i amb els gustos que la clientela vulgui.
Disseny: Bona aparença i modernitzada roba de treball en els treballadors amb aplicacions per amovils de fácil acces als nostres serveis per comunicar demandes.
Marca : Logotip atracctiu i relacionat amb el mon del cànnabis.
Servei postvenda: Servei 48 hores despres de demanar el servei, ambinstal·lacions dels productes adquerits i la informació adequada per fer-lo servir (En el cas del invernaders).


3.EL PREU
Preus promocionals: Per a incentivar a la gent a vindre a probar elsnostres productes.
Preus amb descomptes: Dependrà de si es temporada de plantar o la qualitat i de tant en tant aplicar descomptes en els productes de bona qualitat per a que el client compri.
Preus deprestigi: Preus bastant mes cars que la resta pero donan a veures que en els productes aquestos la qualitat es la mes optima.
Fixarem un preu similar al de la competència: Per tal de que el clientobservi que el preu es semblant, però el producte o servei disposa de característiques diferents i millors.

4.LA PROMOCIÓ:
1. Desenvolupar un catàleg el qual conté la descripció dels nostres...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • 5 s´s
  • Las 5 S´S
  • 5 s´s y taguchi
  • 5`S y 9`s
  • 5 S´s
  • las 5 s
  • las 5´S
  • las 5 s

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS