Las Amistades Peligrosas

Páginas: 3 (656 palabras) Publicado: 17 de febrero de 2013
Las amistades peligrosas

http://1.bp.blogspot.com/-W2oPNxGcqNw/T-LTt7S9pGI/AAAAAAAACQc/sa-30bqBh4w/s1600/amistades_peligrosas.jpg

Marc Baronat
4t A ESO
Socials

1- Fes una descripció de lescaracterístiques dels habitatges més representatius de l'època, com poden ser els salons, les habitacions i el jardí:

Els salons eren amplis, estaven molt carregats i estaven pintats amb colordaurat i amb colors amb tons clars. Les habitacions, estaven molt ornamentades amb làmpades, miralls, etc. El jardí es immens, amb camins per passejar-hi i bancs per descansar-hi, el decoraven ambdiferents arbres i plantes.

2- Quina de les dones que apareixen a la pel·lícula et sembla més moderna, més atrevida, més d'acord a l'esperit de les Llums reflectit a l'expressió Sapere aude? Madame deMerteuil, Madame de Tourvel, Cécile de Volanges, la seva mare...? Justifica la teva resposta

La Madame de Merteilm, ja que pensa diferent a les de les demés, vol aconseguir tot el que es proposa permolt que tingui de trepitjar l'altre gent. És una manipuladora, com ha fet al Vescompte de Velmont.

3- Perquè suposa un gran repte per el Vescompte de Valmont seduir a Madame de Tourvel, tal i comli proposa Madame de Merteuil?

Perquè Madame de Tourvel és molt religiosa, i com que està casada, va en contra dels seus principis mantenir una relació amb un altre home, encara que se l'estimi.4- Madame de Tourvel té un gran conflicte moral. Quin és?

Ella estava enamorada del Vescompte de Velmont però ella estava casada i anava contra els seus principis mantenir relacions amb un altrehome tenint ja un marit.

5- Diríeu que Madame de Tourvel és una persona “major d'edat”? Hi ha algun canvi en aquesta situació al llarg de la pel·lícula? Justifica la teva resposta.

No, perquè toti que sembla una dona major d'edat, depèn molt de la gent que l'envolta i els consells que li donen aquests per tal d'anar pel bon camí. Si fos una persona major d'edat prendria les decisions per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Las Amistades Peligrosas
  • Amistades Peligrosas
  • Las Amistades Peligrosas
  • amistades peligrosas
  • Amistades Peligrosas
  • Reseña de Amistades peligrosas
  • Reseña Amistades Peligrosas
  • Las amistades peligrosas y la ilustración

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS