Las cosas

Páginas: 2 (284 palabras) Publicado: 10 de enero de 2011
Paris

Paris es a ciutat de la llum i l’amor, allà podem visitar molts monument museus etc...Paris es la capital de Francià. Paris es un de les poques ciutats queno te un centre concert que no ha anat agafant els pobles del seu envoltant si no que ha respectat el territori. Està situada a ambdós marges d'un llarg meandre del riuSena, al centre de la Conca parisenca, entre la confluència del riu Marne i el Sena aigües amunt, i l'Oise i el Sena aigües avall.
Té una població de 2.193.031habitants . La ciutat és la destinació turística més popular del món, amb més de 26 milions de visitants estrangers per any. [La ciutat és la destinació turística méspopular del món, amb més de 26 milions de visitants estrangers per any.
Els monuments que es poden visitar son la Torre Eiffel, la Catedral de Notre Dame, l'Avinguda delsCamps Elisis, l'Arc de Triomf, la Basílica del Sacré Cœur, l'ex Hospital dels Invàlids, el Panteó, l'Arc de la Defensa, l'Òpera Garnier o el barri de Montmartre, entred'altres.

l’arc del triomf.
la basílica del sacre

Etimología

La paraula París deriva del llatí Civitas Parisiorium (la Ciutat dels Parisii), designació queva predominar sobre Lutecia (el nom complet era Lutetia Parisii).No es coneix l’origen del nom Parisii.
Govern i política
En la seva qualitat de principal urbs delpaís, París és la seu del govern central i l'administració francesa, i acull les principals representacions diplomàtiques estrangeres, sent alhora una de les ciutatsmés destacades en l'àmbit polític de la Unió Europea (EUA).
El poder executiu, representat pel president de la República, té la seva seu al Palau de l'Elisi.
CLIMA
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • cosas de cosas
  • cosa cosa
  • Cosas Cosas
  • Cosas de cosas
  • Cosas de otras cosas...
  • Cosas de cosas
  • los cosos de los cosos
  • la cosa de la cosa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS