las cosas

Páginas: 3 (600 palabras) Publicado: 20 de mayo de 2014
 ELS MEUS SOMNIS:


Quan era petita tenia bastants somnis com; ser astronauta, patinadora, conèixer als meus ídols, viatjar amb tota la meva família, que els meus pares hem portarien aDisneyland Paris, anar al zoo per veure els dofins etc.. Aquests són els típics somnis que tothom quan era petit tenia. Però no tots aquests somnis s’han fet realitat.
A mesura que he anat creixent elsmeus somnis han anat a més i ara són moltíssim, el més simple és: viatjar per el món sencer, país per país. I després estan els altres que serien:
Conèixer tots els meus cantants preferits com; Totsels membres de One Direction, Max George, Blas Cantó, Demi Lovato, etc... També futbolistes com Cristiano Ronaldo i Gareth Bale. Anar a viure a Alemanya,viure en una mansió amb molts animals. Tenir dos cotxer deportius molt luxosos per anar canviant. Viatjar amb les meves amigues, casar-me i celebra el meu casament a Venècia amb tota la meva família.Practicar esports molt difícils com anar en vela, escala. Passar tot un dia pujada en un globus aerostàtic.
Aquest i molts més somnis que espero que es facin realitat algundia.
ure en una mansió amb molts animals. Tenir dos cotxer deportius molt luxosos per anar canviant. Viatjar amb les meves amigues, casar-me i celebra el meu casament a Venècia amb tota la mevafamília. Practicar esports molt difícils com anar en vela, escala. Passar tot un dia pujada en un globus aerostàtic.
Aquest i molts més somnis que espero que es facin realitatalgun dia.
ure en una mansió amb molts animals. Tenir dos cotxer deportius molt luxosos per anar canviant. Viatjar amb les meves amigues, casar-me i celebra el meu casament a Venècia amb tota lameva família. Practicar esports molt difícils com anar en vela, escala. Passar tot un dia pujada en un globus aerostàtic.
Aquest i molts més somnis que espero que es facin...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • cosas de cosas
  • cosa cosa
  • Cosas Cosas
  • Cosas de cosas
  • Cosas de otras cosas...
  • Cosas de cosas
  • los cosos de los cosos
  • la cosa de la cosa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS