Las Emociones

Páginas: 2 (329 palabras) Publicado: 25 de octubre de 2011
LA MIRADA DE LA PSICOLOGIA SOCIAL A LES EMOCIONS

En aquesta PAC profunditzarem sobre la psicologia social, per la importància que té sobre els éssers humans i les seves cultures, que afecten demanera diferent sobre les seves conductes i emocions.
La psicologia social ens permet estudiar i entendre els processos socials i culturals de les persones, podem veure com actuen i es relacionen entreells, això ens permet poder aprofundir en els seus processos psicològics.
Els éssers humans actuem de maneres diferents segons les nostres cultures. Des de petits ens marquen la forma d’actuardavant de certes situacions, això relacionat amb la psicologia social es l’ estudi de aquest determinat comportament davant una situació, com l’estudi fet per Brian Parkison als estudiants Americans iJaponesos que els hi ficava un vídeo i els estudiants manifestaven diferents emocions; veient el mateix vídeo les emocions que els sorgien eren totalment diferents degut a la seva cultura i educació .Les emocions es un camp que fins fa poc era desconegut (Eduard Punset) i crec que encara ens queden moltes coses per a descobrir, la majoria dels éssers humans tenen dificultats a l’hora de gestionarles seves emocions i els seus sentiments .
En el programa de Bricolatge de Emocions hem vist com els éssers humans no controlen les seves emocions perquè no saben identificar o detectar quina es laemoció o el sentiment que estan sentint en aquest moment , això comporta una mala gestió emocional.
Els tres passos a seguir com hem pogut veure: identificar el sentiment , relativitzar i ajornar.S’haurien d’aprendre en l’educació de les persones per tal de poder realitzar aquest procés de gestionament emocional.
Com a conclusió crec que un gran problema que té aquesta societat es que escapa desentir unes certes emocions com la ira, la por…. Per no afrontar algunes situacions però el que han de entendre es que aquesta emocions i sentiments no marxen sols si no que s’han de gestionar....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Las emociones
  • emociones
  • Emociones
  • Emociones
  • Las emociones
  • Emociones
  • Que es la emocion
  • Emociones

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS