las fibras sintéticas

Páginas: 2 (377 palabras) Publicado: 24 de septiembre de 2014

Exercicis sobre fibres sintètiques:

1. De quins productes base se’n deriven les fibres sintètiques?
Son les fabricades amb substancies polimètriques com son les matèries abundants : carbo ,petroli , pedra calcaria etc. Aquestes es diferencien per la forma sintètica i de filatura , i el seu nom esta relacionat amb l’agrupació d’àtoms en les cadenes polimètriques de las seva composició.
2.En quan a propietats, quines són les principals avantatges e inconvenients del niló? Com es una fibra que intentava imitar a la seda te moltes de les característiques d’aquesta , gran elasticitat,forma rodona o trilobat , tacte sec com el de la seda, resistència al refregament i a la tracció , caràcter hidrofòbic, i mal conductor d’elasticitat .
3. Busca imatges d’aplicacions del niló irelaciona-ho amb les seves propietats.

-Aquesta imatge ens mostra roba interior de dona , aquesta es flexible i dona un gran confort i molt suau ideal per aquest tipus de peces.
-Botes de neu de nilóideals per el fred , aïllant i molt comportables , aquestes estan dissenyades per ser aïllants i resistents al aigua.

-Cartera per el Macbook que protegeixen i aïllen l’aigua del nostre dispositiuelectrònic. Resistent i hidrofòbic.




4. Si tenim un article 50% PES i 50% cotó, quins resultats obtenim amb la mescla? Fes una valoració. Per part del Polièster aconseguirem Excel·lentresistència a la tracció i al fregament ,Elevat punt de fusió, Tacte dur dels teixits, caient moderat. ,Menys elàstic que les poliamides, Gran resistència als agents químics però no a la ,llum solar.Dificultats en la tintura , Acumula molta electricitat estàtica. Juntament amb les propietats del coto aconseguirem un teixit fresc i còmode , però haurem d’anar amb compte amb la maduresa de les fibradel coto ja que el polièster es difícil de tintar i amb les fibres no madures del coto costaria molt tintar el teixit.

5. Quina propietat és exclusiva del poliester en quan a la seva fabricació?...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Fibras sintéticas
  • Fibras sinteticas
  • fibras sinteticas
  • FIBRAS SINTÉTICAS
  • Bagazo, sargazo y fibras sinteticas
  • proceso productivo de fibras sinteticas
  • Fabricacion fibras sinteticas
  • Evaluacion del personal en fibras sinteticas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS