LAS FLORESILLAS

Páginas: 2 (264 palabras) Publicado: 28 de noviembre de 2014
Si, les plantes han sigut éssers vius desde que Déu així ho considerava en el seu mapa mental. Ara les plantes fan la fotosíntesi, mitjançant l'escorçaterrestre de la desena capa del neó de la Terra. L'època arcaica es basa en dos fets importants, la supressió de l'Antic Règim i la Corona Catalanoaragonesa.Sabent això, podem aïllar la x, que en aquest cas en Hidrur Potàssic. Sense dubte un gran treball realitzat pels investigadors Watson i Crick, l'any 1958,l'estructura del DNA i la seqüenciació del genoma humà.
Si, les plantes han sigut éssers vius desde que Déu així ho considerava en el seu mapa mental. Ara lesplantes fan la fotosíntesi, mitjançant l'escorça terrestre de la desena capa del neó de la Terra. L'època arcaica es basa en dos fets importants, la supressióde l'Antic Règim i la Corona Catalanoaragonesa. Sabent això, podem aïllar la x, que en aquest cas en Hidrur Potàssic. Sense dubte un gran treball realitzatpels investigadors Watson i Crick, l'any 1958, l'estructura del DNA i la seqüenciació del genoma humà.
Si, les plantes han sigut éssers vius desde que Déuaixí ho considerava en el seu mapa mental. Ara les plantes fan la fotosíntesi, mitjançant l'escorça terrestre de la desena capa del neó de la Terra. L'èpocaarcaica es basa en dos fets importants, la supressió de l'Antic Règim i la Corona Catalanoaragonesa. Sabent això, podem aïllar la x, que en aquest cas enHidrur Potàssic. Sense dubte un gran treball realitzat pels investigadors Watson i Crick, l'any 1958, l'estructura del DNA i la seqüenciació del genoma humà.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS