Las Lenguas Del Mundo

Páginas: 3 (521 palabras) Publicado: 18 de noviembre de 2012
Les llengues del mon:
Allo que singularitza l’especie humana es l’us del llenguatge.el pensament i comunicacio son dues activitats que l’existencia del llenguatge fa posibles. El llenguatge es unacapacitat abstracta que es concret per mitja de la llengua.
De manera de que tots els humans son variants d’una mateixa especie totes les llengues son variants d’una base comuna en que, entre altrescaracteristiques podem destacar les seguents:
* Inventari limitat de sons vocalics i consonantics amb regles de combinacio per construir silabes
* Agrupacio de silabes per formar paraules
*Mecanismos de formacio de paraules noves
* Regles de combinacio sintactic que permeten unir les paraules i obtener sintagmes i oracions
Totes cobreixen les necesitats expressives dels seusparlants i presenten una complexitat gramatical similar. La lingüística ha posat al descobert la solida igualtat que trava totes les llengues, perque totes son manifestacions concretes i perfectes de lafacultat general humana del llenguatje.
Hi ha gent que associa el desenvolupament linguistic. Sovint allo que per arrogancia europea es una llengua d’un poble primitiu te una capacitat sorprenent dematizar la realitat.
El nombre de llengues
No sempre podem distingir amb claredat entre llengua i dialecte, encara hi ha moltes llengues que no han estat estudiades i en alguns casos potser ni s’handescobert. Hi han unes 6000 llengues al mon. Nomes a nova guinea hi han 800 i america hi han entre 600 i 700. Edward sapir diu que la máxima diversitat llinguistica es trova en africa i en nova ginea.El llenguatge huma es complex i te tendencia a difeenciarse localment com mes antic es el poblament mes gran es la diversitat llinguistica. Si el repartiment de es llengues es desigual tambe ho esel nombre de parlants no hi ha mes de 600 llengues que superin els 100.000 parlants.
Totes les llengues que actualmente son majoritaries tenen uns origens força modestos. Han estat les circumstncies...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Lenguas en el mundo
  • Lenguas del mundo
  • lenguas en el mundo
  • lenguas del mundo
  • Lenguas Del Mundo
  • Lenguas En El Mundo
  • lenguas del mundo
  • Lenguas Del Mundo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS