las proteinas

Páginas: 21 (5244 palabras) Publicado: 28 de septiembre de 2014
Introducció
2.3.1. Per què vaig triar aquest tema?
Doncs bé, la tria del tema del Treball de Recerca va ser un dels moments més difícils del treball, ja que no tenia res clar, i vaig estar-hi bastant temps. Em va ser difícil, ja que havia de ser un tema que em fos fàcil o accessible en el moment de trobar informació, a més a més també m’hauria de servir com a ajuda en el que estudiaria en unfutur.
Al principi, tenia bastantes idees al cap, sobre quins temes fer, que eren els següents: Primer vaig pensar en la grafologia, però entre el César (el meu tutor) i jo vam decidir que era un treball massa general i molt extens, que hauria de ser una cosa més concreta; un altre tema va ser sobre els camps de concentració, però era un tema que ja se’n havien fet molts estudis i ho vaig deixarde cantó; i l’altre tema en el que vaig pensar va ser l’Autisme, que és una cosa que a mi m’interessa molt, encara que no conegui a ningú que pateixi aquesta malaltia.
Llavors, vaig parlar amb el meu cosí, més concretament vaig demanar-li ajuda, que em donés algunes idees, i ho va fer. Ens vam centrar ara ja més en Llinars. El mateix dia, dinant a un restaurant, el meu pare em va donar la ideade fer-ho sobre el comerç a Llinars, cosa que em va semblar bastant interessant com per fer un treball i buscar informació sobre això. El treball del meu pare depèn del comerç, i el treball era sobre Llinars, aleshores vaig pensar que estaria bé.
El següent dia, vaig quedar amb el César per a acabar de decidir quin tema tractar, i li vaig ensenyar la llista que em va dir el meu cosí i que vaigescollir personalment, veient que no deia res, vaig suggerir-li el que em va dir el meu pare, i em va contestar amb entusiasme: “Aquest m’agrada!”. I a partir d’aquí, vaig començar a fer aquest treball, el comerç a Llinars.

2.3.2. Definició del treball:
Doncs el treball abasta des del S. XVIII-XX. Ens centrem en aquests segles ja que en el segle XVIII, com s’explicarà més tard en el cos deltreball, es va començar a fer l’ampliació del poble, dirigida per Manel Raspall. Cosa que va aportar una importància més gran del poble de Llinars, i es podria dir que va ser l’inici del que veiem avui en dia. També es parlarà d’un dels trets característics del comerç de Llinars, el dels bolets. El treball també estarà constituït per 3 entrevistes, a les 3 botigues més antigues de Llinars, per aexplicar-nos, deixant de banda les dades dels llibres, i centrant-nos també en com han viscut aquests anys de canvis a Llinars les persones del poble. Després però, també ens basarem en les dades dels llibres, i dels documents que ens ha facilitat l’ajuntament. En el treball també es fan algunes referències a Catalunya i Espanya. Es parlarà sobre les conseqüències de les Guerres Mundials, lestransicions democràtiques (els seus efectes), l’entrada de l’euro, i finalment, l’actualitat.

3.2.3. La hipòtesis:
La hipòtesi és allò què es pretén demostrar o afirmar amb el meu treball. Així doncs, com aquest treball és merament descriptiu no puc posar-hi cap hipòtesi, ja que simplement afegeixo conceptualitzacions teòriques sobre el poble de Llinars.

3.2.4. Una explicació breu de l’estat de laqüestió tractada:
Doncs del comerç de Llinars se’n coneixia la gran venta de bolets, la venta de llet a Barcelona, però també se’n coneixen botigues que porten obertes des de fa molt de temps, i que per tant, són part molt important del comerç de Llinars. A l’ajuntament hi ha arxivats molts documents dels oficis que hi havia abans aquí a Llinars. Tot el que jo faré en aquest treball seràrecollir tots aquests documents i informacions i ajuntar-ho

3.2.5. Mètode de treball utilitzat
Doncs com aquest treball és de caire històric, el mètode que he fet servir és el següent:
1. Plantejament de les preguntes relacionades
2. Fer una planificació sobre la recerca
3. Cercar la informació
4. Recollida de la informació
5. Comprovar si és correcte
6. Síntesi
7. Processament de la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Proteínas
  • Proteinas
  • Proteinas
  • Proteinas
  • Proteinas
  • Proteinas
  • Proteinas
  • Proteinas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS