Las tortugas tambien vuelan

Páginas: 2 (348 palabras) Publicado: 8 de mayo de 2011
Activitats:
1. Elaboreu una sinopsi (resum) del film.
És una pel·lícula situada a Iran sobre la violència que existeix en aquell país, té un toc de ficció i en gran parteix la trama esconcentra en un grup de xiquets guerrillers. La història segueix la vida d'aquests xiquets i les relacions personals d'alguns i com des de xicotets van haver de patir les conseqüències de laguerra. Entre ells es troba un manxol, la germana del qual té un fill d'algun d'algun soldat americà que la viole després de matar als seus pares. 
La xiqueta vol desaceres del xicotet (percert; és cec) doncs és una "molèstia" per a ells i fa alguns intents per matar-ho, entre ells es troba; deixar-ho solament en la nit o oblidar-ho en un camp minat. 
La pel·lícula contínua ijustament en l'escena del camp minat, el "líder rebel" dels xiquets és ferit després de salvar la vida del xicotet. 
La pel·lícula acaba amb la mort del petit xiquet cec ofegat en una espècie dellacuna a mà de la seua pròpia mare..o germana? i la rumputa dels xicotets rebels després de ser ferit el seu "líder"

2. Per què Mister Satèl.lit diu paraules en anglès ? Què ens volstransmetre el director amb aquest detall?
3. En l’escena on els caps del poble estàn reunits davant de la televisió es parla de “canals prohibits”. Per què deuen estar prohibits? També apareixenimatges de la reunió de las Azores. Qui la va protagonitzar? Què es va decidir?
Adverteixen que cal saltar-se els canals prohibits (sexe, rock i altres coses), els que, igual (naturalment) escolen pel satèl·lit.
4. A què es dediquen els nens?
Els xiquetes i xiquets treballen desenterrant mines antipersonales per a vendre-les i poder sobreviure.En açò es juguen la vida.

5. Comvaloreu la vida dels nens en les circumstàncies que explica la pel.lícula? Com hauria de ser la seua vida?
6. Per què la xica vol desfer-se del xiquet? Per què es suïcida ella desprès?
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Las Tortugas Tambie N Vuelan
  • Resumen de las tortugas también vuelan
  • Las Tortugas Tambien Vuelan
  • LAS TORTUGAS TAMBIEN VUELAN
  • Resumen de ''Las tortugas tambien vuelan''
  • Las tortugas también vuelan
  • Pelicula "Las tortugas tambien vuelan"
  • Las tortugas tambien vuelan

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS