Lasaña

Páginas: 2 (446 palabras) Publicado: 4 de marzo de 2013
LASANYA
Ingredients:
2 Cebes
2 Pebrots vermells
2 Carlotes
Sal i pimenta
1 paquet de bacoó
150 g de carn de porc
150 g de vedella
12 làmines de lasanya
85 g deformatge ratllat
4 cullerades de oli d´oliva
1 got de tomaca natural
1 got de vi blanc
Beixamel

Preparació:
1. Escalfeu una cassola gran d´aigua. Quan començe a bullir tireu 2grapats generosos de sal i un raig d´oli i anar introduint les làmines de lasanya 1-1 sense que es toquen(perque no se enganxen entre elles). Remenem amb una cullera de fusta i en uns 10 minuts traem leslàmines i les estirem sobre unes fulles de paper absorvent de cuina , encara que semble que no estan acabaran fent-se al forn.
2. Les verdures: tallem les dos cebes i els pebrots de juliana. Lespastanagues les tallem ben fines( jo sòl laminar amb el pelador de patates perque a l´hora de poxarlas si les tires són gruixudes , no es fan). Deixem tot en un bol.
3. En un altra cassola tiremoli(3 cullerades arriben) i començem introduïnt la pastanaga , despres la ceba i finalment el pebrot. Tirem les verdures a temperatura mitjana uns 15 minuts i esperem per a la carn.
4. La carn:Salpebrem la carn al gust i la tirem a la cassola amb la verdura. Deixem que es pase un poc la carn(5 minuts) i quan veiem que va canviant de color introduïm el bacó en petits trossos. Aboquem un got devi blanc i esperem a que es redueix-ca(altres 5 minuts a foc mig).
5. Afegim un got de tomàquet natural i rectifiquem de sal i pebre. Remenem la carn amb les verdures i ho retirem del foc.
6.Preparem la beixamel.
7. Posem el forn a 200ºper a que estiga calent quan fiquem la font refractària.
8. Per muntar la lasanya la cosa és molt sencilla , posem en el fons de la font unescullerades de la beixamel i damunt les làmines una capa de la barreja amb la carn de cada làmina , un altra vegada la beixamel i així fins a tindre tres pissos. Es poden fer les capes de lasanya que es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • lasaña
  • La Lasaña
  • lasaña
  • lasaña
  • la lasaña
  • Lasaña
  • Lasaña
  • Lasaña

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS