laser

Páginas: 2 (399 palabras) Publicado: 5 de octubre de 2014
 Presentació del treball

Des de ben petit que estic intrigat amb una petita llum vermella, la qual tothom sap que és però no com és ni com funciona ni totes les seves aplicacions, es tracta delslàsers. Puc dir que fins i tot un professor que tenia a primer d'ESO l'utilitzava a classe per cridar-nos. Així que després de pensar-ho bé i veure que hi havia força tema he decidit fer el meutreball de recerca sobre els làsers.

El meu treball de recerca es titula els làsers aplicats a la medicina, amb aquest projecte, a part de aprofundir sobre un tema en el qual estic força interessat,vull aconseguir saber-ne més ja que és una cosa diferent, que tothom sap que hi és però no tothom sap ben bé com s'utilitza.

Tot i ser un tema molt ampli no només el vull basar en la medicina tot ique serà el tema principal, també us vull donar a conèixer les seves aplicacions en diferents temes en els quals utilitzem làsers, i altres coses com per exemple la seva estructura, de que estan fets icom funcionen

En un principi havia pensat de tractar els làsers , però al buscar informació vaig veure que era un tema massa ampli com per poguer fer-ne un bon treball de recerca. Quan vaig veureels diferents àmbits en els quals s'utilitzaven els làsers, el que em va cridar més la atenció va ser aquest, Els làsers aplicats a la medicina.


Introducció del treball

La paraula làser ve del'anglès : “Light Amplification by the Stimulated Emission of Radiation” que en català vol dir “Amplificació de la llum per emissió estimulada de la radiació”.

El làser és un element molt utilitzaten la vida actual, ens realitzen moltes feines, ens ajuden des de les operacions mèdiques fins a feines industrials.

El làser és un dispositiu semiconductor que produeix una radiació, el làseremet unes ones de llum les quals totes tenen la mateixa freqüència. Per dir-ho d'una maner a més senzilla un làser és: un dispositiu que fa un raig de llum a amb una energia determinada, aquesta es va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS