latin

Páginas: 4 (868 palabras) Publicado: 3 de diciembre de 2014
RECURSOS DE LA NATURA
1. Definició canvi climàtic
Un canvi climàtic és qualsevol variació global del clima de la Terra ja sigui per causes naturals o humanes influint sobre tots els paràmetresclimàtics, temperatura, precipitacions i nuvolositat.
El clima d'un planeta depèn tant de la posició astronòmica com de la composició de l'atmosfera i un petit canvi en aquestes condicions pot alterarla situació ecològica del planeta.
2. Definició de contaminació
La contaminació o millor pol·lució, és l'alteració de les propietats d'un medi per incorporació, generalment deguda a l'acció directao indirecta de l'home, de pertorbació, materials, ones o radiacions que introdueixen modificacions de l'estructura i la funció dels ecosistemes afectats.
3. Causes de contaminació
El tràfic devehicles que aboquen gasos contaminants i tòxics amb la seva combustió d’hidrocarburs.
Les construccions i les demolicions que desprenen gasos i pols que fan malbé l’aire. 
Els combustibles fòssils. L’índex de població mundial que ha crescut a diferent ritme que la taxa de mortalitat.
La desforestació
Els pesticides i els productes químics 
4. Contaminacions segons el medi que afecta: AtmosfèricaLa contaminació atmosfèrica és la contaminació de l'aire, i fa referència a la presència a l'aire de determinades substàncies en concentracions superiors a les naturals que impliquen risc, dany omolèstia greu a les persones i béns de qualsevol mena o que poden atacar diversos materials, o éssers vius, reduir la visibilitat o produir olors.
La contaminació pot ser antropogènica (produïda,directament o indirecta, per l'acció de l'home) o natural (erupcions volcàniques, erosió del sol, resuspensió de pols, emissions biogèniques de boscos). És causant entre altres del forat a la capa d'ozó,de l'efecte hivernacle, de la boira fotoquímica i de la pluja àcida. L'efecte Callendar és un tipus de contaminació atmosfèrica.
5. Contaminació de l’aigua
La contaminació de l'aigua és aquell...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Latin
  • Latín
  • Latin
  • Latinos
  • latin
  • Los Latinos
  • Latín
  • latin

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS