LATIN

Páginas: 9 (2143 palabras) Publicado: 18 de octubre de 2015


SANITAS:
El nom Sanitas, prové de la paraula llatina sanus, que significa salut i benestar.
Actualment Sanitas és un grup d’assistència sanitària y de benestar líder a Espanya.
Personalment crec que s’anomena Sanitas ja que la seva arrel llatina representa amb el seu significat perfectament el que aquest grup sanitari té com a objectiu, que és la salut i benestar comú.

KAPPA:
El nom Kappa fareferencia a la lletra de l’alfabet grec que simbolitza el so de la “k”.
Avui en dia, Kappa és una marca italiana de roba esportiva fundada l’any 1916.
Jo crec que han optat per aquest nom ja que fa referencia a la cultura grega i només per aquest simple fet, es pot suposar que és alguna cosa amb poder.

VOLVO:
El nom Volvo deu el seu nom al significat llatí “jo rodo”. Que encaixa perfectament ambl’empresa, ja que és una empresa automobilística.
Actualment, Volvo és una empresa que fabrica vehicles industrials i equipament de construcció automobilística.
Penso que han ficat aquest nom ja que representa molt bé el que pretén l’empresa alhora de vendre els seus cotxes, que és rodar sobre la carretera.


SONY:
El nom Sony prové de la barreja de dues paraules. Una és “sonny” un terme americàque significa família, però el més important prové de la paraula llatina “sonus” que és l’arrel de la paraula so.
Sony és una empresa multinacional japonesa i una de les fabricants mundials líder en la venta de electrònica com: àudio i vídeo, videojocs, telèfons mòbils i productes professionals.
Crec que té aquest nom perquè molts dels seus productes estan destinats a les famílies i també perquèla gran majoria d’aquests productes té incorporat so, tal com indica el seu nom.

HÈRCULES CF:
El seu nom prové de l’heroï de la mitologia grega Hèrcules o Heracles, fill de Zeus. Va ser un servidor de la deessa Hera, d’aquí el seu nom. Tenia com atribut principal la seva extraordinària força, però també l’orgull i el seu coratge. També cal destacar que va haver de superar els dotze treballs i elviatge a Ítaca per retrobar-se amb la seva família.

Hèrcules FC actualment és un club de futbol de la ciutat d’Alacant, València. Juga a la tercera divisió d’Espanya.

Jo crec que porta aquest nom com a símbol dels valors que tenia l’antic heroi grec, sobretot el del coratge. Ja que en un esport com el futbol, aquest atribut és mols important.






DUREX:
Durex prové de la famosa frase llatina“dura lex sed lex” que vol dir “dura és la llei però és la llei”.
Actualment Durex és una marca que produeix molts productes a nivell mundial, però sobretot preservatius, tan per dones com per homes.
Jo penso que té aquest nom perquè tot i que no vulguis utilitzar el preservatiu ho has de fer, ja que sinó l’únic que estaràs fent, és perjudicar-te a tu mateix. Penso que encaixa perfectament amb elnom.

LACTOVIT:
Aquesta marca té com a procedència dues paraules, que són llet i vida, tal com indica el seunom. “Lacto” fa referncia a llet i “vit” a vida.
Lactovit és una marca coneguda a nivell estatal, i destaca sobretot per la creació de cremes i sabons a partir de la llet.
Personalment crec que es diu així perquè tots els seus productes tenen com a component la llet. També perquè el nom en si,ja representa el que és aquesta marca.

SANEX:
Sanex fa referencia al terme llatí “sanus” que vol dir “sa”.
Sanex és una marca per l’higiène personal. Principalment crea sabó.
Crec que es diu així perquè tots els seus productes tenen com a objectiu el benestar dels consumidors, i estar sa és un d’ells.



KOUROS:
Aquesta marca fa referencia a la paraula “kuros” que significava “home jove” perreferir-se als soldats joves i adolescents, però no als nens.
Avui en dia, Kouros és una marca de colònia per homes, amb la seu a França.
Suposo que té aquest nom perquè volen transmitir que alhora de posar-se la colònia, doncs d’alguna manera et sents jove i la gent també té aquesta sensació.

OMEGA:
La marca Omega fa referència a la última lletra de l’alfabet grec.
Actualment és una marca de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Latin
  • Latín
  • Latin
  • Latinos
  • latin
  • Los Latinos
  • Latín
  • latin

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS