Laura a la ciutat del sants

Páginas: 4 (921 palabras) Publicado: 3 de octubre de 2014
Laura a la ciutat dels sants:
-tot començca en un viatge devtren , el qual viatja laurala personatge; aquesta esta sorpresa per el viatge,per el paisatge, surtia de bsrcelona, peranar a comarquinal[petita descripcio] ,no era el que s’imaginavasolament feia tres mesos que discutia amb les seves amigues, que no es casaria amb Tomas, i feia dues que li avia preguntant, portant-li el anells.dos mesos mes tard es casava amb ell ,absolut amo del patrimoni dels Muntanyola.
Aquet home ya era seua,, fa mesos que era unabala perduda, i ara estaba amb un home, quela volia..i que era per a ell, ambmolt diners.
De cami a casa, la seva germana Teresa els perapa la casa a punt, per a cuan arrivin.Laura pensa en el seu pare,amb tot allo que a conseguit(joies, diner, parella amb diners,hereu..etc) pero el pare, nooinaria aixo, alomillor que no seria cap solid el matrimoni,i precipitat aqquest matrimoni. Pero ella es convenç en ser la enveja i ser millor que d’altres.Ella estaba molt contentai feliça amb la nova vida que vivía i que començaria a viure. PAGIN 71
Era l’hora d’arrivar, i a en tomas lli preocupa la primera impresio per la teresa i els demes, eren la taresa, la jardinera iuns veins; laura tenia por, tutom la mirava, inclus un rodol de gent que es va fer.i aquezt comença a criticar primerament a laura, per el seu fisic.
Laura al veure la casa va quedar moltcontenta,juntament amb el poble.Li dna la entrada teresa, la qual diu que ara la resposablitat era seva, ya pensant que laura voldria modificar alguna csa;fer i des fer pero laura contesta que aixo seguirá igualque avans que lla , la teresa ho tenia molt be(l’abraça)
Ya a arrivat a la aviatacio, llença la maleta n era la roba, caixas fotos. Etc, i mentres anava a escriure una foto a Maria la sevacosina.Observava en el mobles i la decoracio que ella avia encargat desde Barcelona.
Laura escriu una carta a la seva cosina, en la que explica que esta molt contenta de la seva situación, i sobretot de tots...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Laura En La Ciutat Dels Sants
  • Laura a la ciutat dels sants
  • Laura a La Ciutat Dels Sants
  • Laura a la ciutat de sants
  • Laura A La Ciutat Dels Sants
  • Laura A La Ciutat Dels Sants
  • laura a la ciutat dels sants
  • Laura A La Ciutat Dels Sants

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS