laura a la ciutat dels sants

Páginas: 3 (631 palabras) Publicado: 13 de mayo de 2013
PERSONATGES.

LAURA: es una jove de Barcelona, una xica de ciutat, blava d´ulls, de veu sense estridències, harmoniosa de linies (pag.20). Amb una belleza sense esclatar; el seu carácter éscaracteritza per la seua simplicitat i sinceritat. Es una il·lusa incorregible (pag 220). Moderna, jove, bonica.

Es va quedar horfena i la seua tia la va adoptar i li va ensenyar lo millor que sabia. Lajove s´enamorà de Tomàs i deixà la seua Barcelona per anarse´n a Comarquinal, ciutat que va ser culpable de tota la seua desgracia.

Perd a la seua filleta i aixó a du a sentir-se mes desgraciadaencara. Passa de ser una jove alegre, feliç que viu entre els somnis de princesa que ella mateixa se´n fa, a ser una desgraciada i trista dona plorosa que l´unic que desitja es la seua propia llibertat.TOMÀS: te 30 anys, home de bon estomac, generos a l´hora de donar propina, vigorós, directe, també es un home simple i bell.

L´importa molt “el que diran” i conservar el seu honor i prestigid´home ric i poderós.

No te valor de encarar-se amb la seua dona per por a fer que aquesta se senta mal.

Al principi lo que mes l´importa es pasetjar a la seua dona pels carrers del seu poble per aexibir-la davant de tots els homes de Comarquinal. Però una vegada ja está ben passetjada i no es la novetat, comença a passar d´ella i anarse´n amb els amics de juerga.

Li dona molta importanciaal fet de tindre un fill que siga l´hereu dels Muntanyola, i quan la seua dona té una filla es sent descontent.

Es deixa manipular molt per la seua germana, ja que es creu tot lo que aquesta li diusobre la Laura.

TERESA: 40 anys, pareix bona dona però es esquerpa i engelosida de la seua rutina. No es va casar pel fet de que devia cuidar de la seua mare. Es escrupulosa , beata, i tambél´importa molt que es mal parle d´ella i de la seua casa.

Està molt gelosida de la Laura per que esta es jove i bonica i atrau l´atenció de quansevol home.

Està enamoradísima de Pere i decideix...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Laura En La Ciutat Dels Sants
  • Laura a la ciutat dels sants
  • Laura a La Ciutat Dels Sants
  • Laura A La Ciutat Dels Sants
  • Laura A La Ciutat Dels Sants
  • Laura A La Ciutat Dels Sants
  • Laura a la ciutat dels sants
  • Laura a la ciutat dels sants

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS