Laura A La Ciutat Dels Sants

Páginas: 2 (491 palabras) Publicado: 30 de noviembre de 2012
RESUM “LAURA A LA CIUTAT DELS SANTS

La Teresa s’assabenta de la trobada entre el Pere i la Laura a la parròquia. Llavors recorda l’arribada de la Laura i totes les coses que han canviat des deaquell moment. Això provoca que augmenti l’odi que sent per la seva cunyada i s’adona que la reclusió a les Aulines no li ha servit de res. Des de la seva vinguda tot ha anat malament i la Teresa no potsuportar la relació que hi ha entre en Pere i la Laura. Per tant, es passa tota la nit sense poder dormir i intentant trobar una manera de separar-los.
A l’endemà, la boira aïlla cada casa i cadaarbre de la ciutat de Comarquinal. A més a més, la Laura dorm plàcidament mentre la Teresa se’n va a visitar a l’oncle Joanet, que està malat a causa d’un atac que va patir mentre passejava. Més tard, al’hora de dinar només paren a taula en Tomàs i la seva germana, ja que sembla que la Laura té malt de cap. Per tant, la Teresa decideix anar a parlar amb la dona del seu germà per posar fi a aquestasituació abans d’explicar-li tot al Tomàs. Les coses es compliquen i finalment acaben barallant-se. La Teresa li demana que no torni a veure en Pere per què es seu i a canvi li proposa un pacte. Si fael que ella diu, li permetrà escollir els homes que vulgui i a més, deixarà que sigui la mestressa total de la casa Muntanyola. La Laura es sent ofesa per les seves paraules i surt corrent del’habitació. Llavors, es topa amb el Tomàs i aquest nota la preocupació de la seva esposa, per això li pregunta a la seva germana el que ha passat. Les coses es compliquen quan la Teresa li confessa al seugermà que la Laura té una aventura amb el Pere i en Tomàs li pregunta si això es veritat. De sobte la Laura es posa a plorar i diu que vol marxar-se de la casa Muntanyola per no veure’ls mai més.
Pertant, la Laura marxa de casa i un cop al carrer, es troba amb el mossèn Joan Serra i li explica tot el que ha succeït. Després d’escoltar la seva història, ell aconsella a la Laura que es prengui...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Laura En La Ciutat Dels Sants
  • Laura a la ciutat dels sants
  • Laura a La Ciutat Dels Sants
  • Laura A La Ciutat Dels Sants
  • Laura A La Ciutat Dels Sants
  • Laura A La Ciutat Dels Sants
  • laura a la ciutat dels sants
  • Laura a la ciutat dels sants

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS