Laura a la cuitat del sants

Páginas: 4 (955 palabras) Publicado: 26 de marzo de 2012
Primera part
Laura es una jove que viu amb la seva tieta a Barcelona,coneix a en Tomàs, l´hereu dels Muntanyola, i al cap de tres mesos es casen i se´n va a viure a Comarquinal, on ell es moltconegut.
A Comarquinal esperen l´arribada de Tomàs amb la seva dona. La Teresa, germana de Tomàs tracta a la Laura amb frealtat perque ella serà l´ama de la casa i per a ella es una estranya.
Enarribar, Laura escriu a la seua cosina i li conta que tot va bé pero l´unic que li fa mala impressió es la germana del seu marit i la boira humida del vespre.
Tot el poble rumoretja sobre Laura, mentresque ella sommia amb la seua nova situació.
El matrimoni van a passetjar per Comarquinal i el seu marit li explica tots els rumors del poble, però ella no vol saber res de la vida dels demés. De camía casa es troben amb mossèn Joan, un capellà del poble que li promet a la Laura ensenyar-li tots els paratges i ella va acceptar alegre.
Després d'uns dies a Comarquinal van a casa del senyor LliboriTerra Negra a dinar i va coneixer-lo a ell i a la seva familia: a la Beatriu filla del germà ja mort del Llibori, a l´Angèlica , Ventura a Jaume l´hereu de la casa. També va anar a sopar a casa de del´oncle Joanet i alli va saber del cas de la tia Madrona, germana de Joanet.
La Laura comença pensar que és feliç pero té un sentiment d´incomprensió ja que sent que tota la gent de Comarquinal sónmolt diferents a ella que va amb la sinceritat per davant, té l'esperança de ser feliç.
En Tomàs comença a allunyar-se de la seva dona, la Laura li sembla que ho te tot pero que no té res. A arreld'una discussió la Laura es dona compte de que no coneixia al seu marit i també de que no l'estimava. A més la Laura decideix parlar amb la Teresa, aquella dona que l´envetjava, ja que volia ser amigaseva peró ella seguia sense permetre que entre elles hagués confiança ja que si era així era com si anés perdent terreny. Un dia la cunyada es va sincerar amb ella respecte al tema del homes.
Els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Laura A La Ciutat Dels Sants
  • Laura En La Ciutat Dels Sants
  • Laura A La Ciutat Dels Sants
  • Laura A La Ciutat Dels Sants
  • laura a la ciutat dels sants
  • Laura a la ciutat dels sants
  • Laura a La Ciutat Dels Sants
  • Laura a la ciutat de sants

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS