Leds para el Jardín

Páginas: 18 (4438 palabras) Publicado: 12 de enero de 2015
 Adolf Hitler





















Juan Barragán
Índex

1) Introducció

2) Primers anys
2.1.) Infància
2.2.) Adolescència

3) Pimera Guerra Mundial

4) Inicis del Nazisme

5) Ascens al Poder
5.1.) Política

6) Segona Guerra Mundial
6.1.) Triomfs Alemanys
6.2.) Caiguda de l’Imperi Alemany

7) Últims Dies
7.1.) Mort1) Introducció
Adolf Hitler (Braunau am Inn, Imperi austrohongarès, 20 d'abril de 1889 - Berlín, Alemanya, 30 d'abril de 1945) va ser el president i canceller d'Alemanya entre 1933 i 1945. Va portar al poder el Partit Nazi, i va liderar un règim totalitari durant el període conegut com Tercer Reich o Alemanya nazi. A més, va ser qui va dirigir a Alemanya durant la Segona Guerra Mundial, la qualva iniciar amb el propòsit d’ampliar el territori alemany a Europa.

2) Primers anys

2.1) Infància
Adolf Hitler va néixer a Braunau am Inn, un petit poble prop de Linz a la província de l'Alta Àustria, no molt lluny de la frontera alemanya, en l’antic Imperi Austrohúngaro. Nascut en una família de classe mitjana, el seu pare, Alois Hitler (1837-1903), va ser un agent de duanes. La sevamare, Klara Pölzl (1860-1907), va ser la tercera esposa d'Alois. Hitler va ser el tercer fill de la pareja. Com els pares de Hitler eren primers, van haver d'obtenir una dispensa papal per al matrimoni. Dels cinc fills d'Alois i Klara, només Adolf i la seva germana Paula van sobreviure.

El nom Adolf ve de l'antic alt alemany i significa llop noble. Per aquest motiu un dels malnoms de Hitlerposats per ell mateix fora Wolf o Herr Wolf. Va començar a utilitzar aquest malnom a principis dels anys 1920 i se li dirigien amb ell només els amics íntims. Els noms de diversos dels seus quarters generals dispersos per tot Europa Continental reflecteixen els seus malnoms. Fins i tot Hitler va suggerir a la seva germana Paula que es canviés de nom durant els jocs Olímpics en Garmisch, mantenint elseu nom si volia. Hitler era conegut com Adi per la seva família i parents més propers.

Hitler va dir que, de xicotet, era mal-tractat sovint pel seu pare. Anys més tard li va dir a la seva secretària: «Llavors vaig prendre la decisió de no plorar mai més quan el meu pare em castigava. Uns pocs dies després vaig tenir l'oportunitat de posar a prova la meva voluntat. La meva mare, espantada, es vaamagar al davant de la porta. Quant a mi, vaig contar silenciosament els cops del pal que pegava al meu darrer ».

Certs experts, creuen que la relació de Hitler amb el seu pare estava dominada per la violència. La seva mare en canvi l'hauria "mimat". Aquesta relació de violència hauria tingut una influència determinant sobre el desenvolupament de la personalitat de Hitler: la mare no hauriapogut protegir el fill dels càstigs per part del pare,però l'hauria mimat, de manera compensadora, utilitzant així en un joc de poder en contra del seu pare. El xiquet hauria experimentat a la seva mare com una persona feble i digna de menysprear, tal com l'hauria percebut seu pare. Alhora, el fill hauria desitjat protegir la mare en contra del pare. Aquesta situació hauria precipitat el xiquet adeterminats conflictes interiors. El buit interior hauria estat plenat per fantasies violentes i terrorífiques.
El jove Hitler va ser un bon estudiant en primària. Però en sisè, en el seu primer any de secundària a Linz, va ser suspès i va haver de repetir el curs. Els seus professors van dir que no tenia «desitjos de treballar».

En Mein Kampf, Hitler va concloure que el seu baix complimentescolar va ser una rebel·lió contra el seu pare, que volia que el seu fill seguís una carrera com a agent de duanes, en canvi, Hitler volia convertir-se en pintor. Aquesta explicació se sosté encara més per la posterior descripció de Hitler d'ell mateix com un artista incomprès. No obstant això, el seu pare desitjava que el seu fill arribara a ser funcionari com ell, ocupació del qual se sentia molt...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Par leds RGB
  • Nom Para Leds Mexico
  • principios para el diseño de jardines
  • cancionero para jardin de infantes
  • Servicios para jardines
  • UD El Jardin Para Subir
  • elementos para jardin
  • Proyecto Para Jardín Maternal

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS