leer y escribir

Páginas: 3 (629 palabras) Publicado: 4 de noviembre de 2014
Montserrat Fons Esteve. Piera (Anoia), 1954. Mestra i doctora en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona. Títol de la tesi: L’ordinador i el desenvolupament del’aprenentatge de la lectura i l’escriptura. Proposta de software per aprendre a llegir i a escriure en català.

Ha format part de l’equip de mestres del CEIP Estel-Guinardó de Barcelona (1977-1988 / 1991-1997 /2000-2003) on ha dut a terme diferents tasques de gestió i de docència. La seva experiència docent se centra especialment en l’ensenyament de la lectura i l’escriptura a l’educació infantil i primerscursos de primària. Ha estat assessora de llengua al Servei d’Ensenyament del Català de la Generalitat de Catalunya (1988-1991) i membre de l’equip coordinador dels programes de formació permanentdels mestres a l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona (1997-2000). És autora de diversos materials didàctics per ensenyar a llegir i a escriure i d’articles icapítols de llibres relacionats amb l’alfabetització inicial. En aquesta línia ha publicat el llibre Llegir i escriure per viure, a l’editorial Galera, i traduït al castellà, Leer y escribir para vivir, perl’editorial Graó, fruit d’un premi de Recerca Pedagògica de la Fundació Enciclopèdia Catalana.

Des del curs 2003-04 és professora titular del Departament de Didàctica de la Llengua i la Literaturade la Universitat de Barcelona, adscrit a la Facultat de Formació del Professorat, on imparteix assignatures de Didàctica de la Llengua en l’ensenyament de grau d’Educació Infantil, i l’assignatura“Llengua escrita: anàlisi de situacions d’aula” en el Màster de Recerca en Didàctica de la Llengua i la Literatura. Ha coordinat el programa de doctorat ”Ensenyament de Llengües i Literatura” (biennis2004-06 / 2005-2007 /2006-2008). Ha participat en el projecte de millora de la qualitat docent relacionat amb l’avaluació de la recerca en el màster (projecte 2008MQD-00096), dirigit pel Dr. Joan...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • a leer y escribir!
  • Leer Y Escribir
  • Leer y escribir
  • Leer y escribir
  • Leer y escribir
  • Leer Y Escribir
  • Leer y escribir
  • leer y escribir

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS