LEo messi

Páginas: 3 (503 palabras) Publicado: 4 de abril de 2014
VIATJE AL ISLAM
El Corà comença parlant de Deu, que segons ells es la ultima revelació per deu (Al·là), parlat a traves d’un profeta anomenat Mahoma. La doctrina islàmica es va fer a Hidjaz en laregió en la península aràbica, i en particular a la Meca i a Medina. A Medina a començaments del segle VII Muhamad va rebre paraules de deu i els hi havia de traslladar el missatge a tota la humanitat.Va començar a tenir seguidors fins a tenir mes de mil. A Medina, Mahoma va començar a formar una nova comunitat amb els fiels de la seva religió. L’any 630 va tenir molt de poder per entrar a la Mecai va enviar exercits a vigilar el nord del país, i van anar conquerint Egipte, Mesopotàmia i països Asiatics.
Entre els anys 661 i 750 dc el carifat va estar en mans d’una nova dinastia que vatraslladar la capital des de Medina fins a Damasco, i poc a poc van conquerir-ho tot fins la península ibèrica. En l’any 750dc va donar a nom una nova dinastia califal a Bagdad, la ciutat islàmica vapassar-se a la vida mes humana amb el comerç, però poc a poc van anar perden terres que ja havien conquerit. En el Al-Andalús, Emir va trencar tot les paraules de Bagdad i es va convertir en califa. Ambels omeia va sortir agricultura i ramaderia. Van donar la dimissió en el reina taifes. En els segles 12 i 13 van conseguir tornar a aixecar al andalús momentàniament. Des del segles 18 fins aquests diesactuals va ser testegi en el mon musulmà, perquè abans havien conquerit casi tot africà, la relació amb cristians i jueus estaran presidides per la guerra. Ells volien estar be entre ells però no eraaixí. En el mon actual hi ha mes de 1.000.000.000 de musulmans arreu del mon siguin majoria en mes de 50 països sobretot per nord d’Africa, islam significa salvació i els islàmics han d’estar renditssobre deu.
Han de fer cinc coses per ser musulmans que es pronunciar la Sahada, la oració s’ha de fer en cinc moments del dia, la mesquita es on van tots els musulmans a fer les oracions el Mirab...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Leo Messi
  • leo messi
  • messi leo
  • Leo Messi
  • leo messi
  • Fundacion Leo Messi
  • Biografia de leo messi
  • Historia de leo messi

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS