Leroy anderson, the syncopated clock

Páginas: 3 (582 palabras) Publicado: 30 de agosto de 2012
Títol de l’obra: “The syncopated clock”

Autor: Leroy Anderson. Aquest autor va néixer el 29 de juny de 1908, a Norfolk Street, Cambridge, Massachusetts. Va viure amb la seva família des de1909 fins a 1936, que es va traslladar a Nova York. El 1926 va ingressar a la universitat de Harvard i en 1930 es va graduar com a Mestre d’Arts. Durant la II Guerra Mundial, el 1942, va estar a laArmada de EEUU.
El 1958 va formar la seva primera orquestra, “Meredith Willson’s”( 76 trombons) i el mateix any va escriure el seu propi musical, “Goldilocks”.
L’obra “La màquina d’escriure” és unade les més conegudes, on es combinen instruments d’orquestra amb sons no musicals.

Contextualització: L’obra va ser completada l’Abril de 1945 a Arlington, Virginia. I va ser representada perprimera vegada el 28 de maig de 1945 a la “Boston Pops”.

L’autor mateix declara que primer va pensar el títol, ja que incorpora una idea que va pensar que se podria incorporar a la música. Que hi haviamoltes cançons escrites sobre rellotges, però aquests eren regulars, el que ell presentava era un rellotge sincopat, és a dir, representa una composició musical basada en un rellotge que batega a unritme sincopat. Declara que la idea li va parèixer atractiva i es va seure i va escriure la música relacionada amb el títol.

Aspectes musicals treballats: Compàs: 4x4
tema: Introducció AA B A C A A final
Pulsació: 4 16 16 16 16 39 16 16 4

Metodologia:
La metodologia utilitzada per a treballar aquesta audició és la següent,primerament comencem presentant l'audició als alumnes, una vegada ja saben de quina audició es tracta anem a escoltar-la en molta atenció. Seguidament la comentem una mica més a fons, tenint en compteel grup al qual pertany i el context d'aquesta.
A continuació, escoltem de nou l'audició i ens fixem amb els aspectes musical, per començar ens saber quin és el compàs i contem el nombre de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • The Modern Molecular Clock
  • Clock
  • The Boy With The Cuckoo-Clock Heart
  • Anderson
  • anderson
  • anderson
  • Anderson
  • Anderson

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS