Les cartes d'Hercules Poirot

Páginas: 4 (912 palabras) Publicado: 6 de febrero de 2014

Les cartes d’Hèrcules Poirot

1. Opinió personal argumentada de l’obra. Puntueu-la de l’1 al 10, segons us hagi agradat. A quin tipus de lectorrecomanaríeu l’obra.

És un llibre difícil d'entendre, però m'agrada que hi hagi misteri, ja que és molt difícil trobar l'assassí, si pensen que és un, doncs és un altre, també m'agradaque l'escriptora  aparegui  a la història, em sembla més original.

Al principi em pensava que el personatge de Hèrcules era de Grècia i que la història traspassen en temps mítics, al final em vasorprendre més ja que tot traspassa a Catalunya.

2. La majoria de les obres de l’Agatha Christie segueixen un esquema molt semblant. Creieu que l’obra de Fuster segueix el mateix esquema? Argumenteu-ho.Si, perquè en els seus relats utilitza tota la informació per resoldre només un enigma. L'estructura de la trama, esta basada en la tradició de l'enigma per descobrir, és sempre similar, i el seudesenvolupament està en funció de l'observació psicològica. Una de les característiques principals de la prosa detectivesca de Christie és que els seus relats es desenvolupen en el que es denominael whodunit, el que permet al lector assajar una hipòtesi i en definitiva, intentar desxifrar la identitat del culpable abans d'acabar amb la lectura del relat.

3. Quin mètode fa servir Poirot per resoldreel cas? Comenteu-lo

En Senyor Poirot escriu una carta a l’Agatha explicant com eren els hostes i que ell resoldria el crim. Ningú Volia estar a la sala. En Poirot Parla amb el senyor Gombrèn delsenyor Pastor, que sembla que estava malalt. En senyor pastor prenia penicil ·lina.

El Mossèn rep un tir, en Poirot acudeix desprès d'en Gombrèn que s'acosta al cos que és troba sobre la pica idescobreix que esta viu, Poirot Troba una arma a terra i la hidóna a la senyoreta Puig,perquè  examinin el lloc i portin al ferit a la sala.

4. Per què Poirot comet un error a l’hora d’assenyalar el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • cartes d ercules poirot
  • poirot
  • Hercule Poirot
  • Hercules Poirot
  • hercules poirot
  • Hercules poirot
  • Els Dotze Treballs D'Hércules
  • La lectura Tras las huellas de Poirot

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS