Les drogues

Páginas: 2 (483 palabras) Publicado: 13 de diciembre de 2014
1- Per què l'adolescència és una etapa de risc?

És una etapa de risc per a les drogodependències, a causa de les característiques del procés maduratiu psicològic d'aquesta etapa de la vida, jaque es un període en què la persona culmina el seu desenvolupament en diferents àmbits, com el psicosexual, afectiu, intel·lectual, es a dir, finalitza la configuració dels trets de personalitat. Tambéen aquest període vital es especialment sensible a les emocions i el grup de persones amb qui vagi, pot ser una gran influència.
Durant aquest període de l'adolescència es produeixen molts decanvis. Aquet canvi es caracterítza perquè es busca la identitat de la persona, la independència d'aquesta.



2- L'addicció a les drogues és un intent d'escapar de sentiments intolerables de dolor,ansietat o frustració?

Quan la persona sent un buit, aquest buit pot facilitar la conducta de provar, que pot orientar-se al consum de drogues com a resposta a la curiositat que es pugui senti perelles.
Aquest bui tan pot ser de sentiments intolerables de dolor, com d'ansietat o frustració. Això pot acabar en el desenvolupament d'una drogodependència de l'individu.



3- Quins factorspersonals i ambientals condicionen el desenvoluament d'una drogodependència?

Els trets de personalitat que augmenten la vulnerabilitat de l'individu i que el poden dur cap a la drogodependència són:immaduresa afectiva i emocional, autoestima baixa, poca tolerància a la frustració, dificultat en les relacions socials...
Els trets ambientals que augmenten la vulnerabilitat de l'individu i que elpoden dur cap a la drogodependència és la influència dels amics i companys i si, entre ells, l'ús de drogues és freqüent, per tant, probablement s'adaptara a la conducta per solideritat grupal.



4-Què signifiquen la dependència física i psicològica de les drogues?

La dependència física apareix quan el cos necessita una droga per funcionar amb normalitat, reaccionant amb un profund malestar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Drogas
  • Drogas
  • Las drogas
  • Las drogas
  • Las drogas
  • Drogas
  • Las drogas
  • Las drogas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS