Les Noies De Filferro

Páginas: 3 (520 palabras) Publicado: 19 de mayo de 2015
LES NOIES DE FILFERRO
Jordi Serra i Fabra
Personatges:
Principals: Jon Boix, Vania
Secundaris: Cyrille, Jess Hunt, Paula Montornés, Sofía, Luisa Cadafalch, Carlos Sanromán, Vicente Molins, TomásFernández, Nando Iturralde, Frederick Dejonet, Trisha Bonmarchais, Robert Ascroft, Agatha Hunt, Bárbara Hunt, Noraima.
Resum:
El protagonista és Jon, un reporter de la famosa revista d’on sa mare és lapropietària, anomenada Zones Interiors. Se li encomana fer un reportatge sobre un grup de tres models anomenat Wire-girls (noiesde filferro). Dues d'elles estan mortes, que són Cerille i Jess Hunt i la restant, Vania, també anomenada Vanessa, està desapareguda des de la seua entrada en una clínica per a que es recuperara dela seua anorèxia.
Jon es pren molt seriosament aquest article i comença el seu treball d'investigació. En el seu llarg viatge troba molts personatges que estan relacionats amb alguna de les models peròcap aporta molta informació sobre el tema, per aquesta raó se li fa molt complicat escriure l'article. Més tard começa a lligar caus s'adonade que la majoria coincideix en que Vania tenia una criada que era com la seua mare, la seua amiga i la seua protectora, anomenada Noraima i que viu al Carib.Jon creu que aquesta dona li podria donar la peça del puzle que li falta per descobrir on es troba Vania i per això es desplaça fins allà.Quan arriba a casa de la dona, aquesta li diu que Vania va morir a causa de l'anorèxia i per verificar-ho l'acompanya a veure la seua tomba, la qual està al costat de la de la seva fillaEliza. Però, el periodista s'adona que la tomba d'Eliza està plena de flors i recordatoris i la de Vania no, cosa que li resulta estranya ja que tot el món adorava a la model.
Jon torna a la nit a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Les Noies De Filferro
  • les noies de filferro
  • Les Noies de Filferro
  • Personajes De Les Noies De Filferro
  • noi se
  • El Noi De La Moto
  • Aspel Noi
  • programa noi

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS