les normes de la casa de la Sidra

Páginas: 4 (870 palabras) Publicado: 6 de noviembre de 2013
Les normes de la casa de la sidra

1. El doctor Larch no segueix les normes establertes sinó que fa allò que li dicta la pròpia consciència. Posa algun exemple i dóna la teva opinió sobre els seusmètodes.
Un exemple de que el doctor Larch no segueix les normes establertes és quan practica avortaments infringint les normes i les lleis establertes. Ell creu que el que està fent és perajudar a les dones joves que s’han quedat embarassades sense elles voler i així poden tenir l’oportunitat de no tenir el fill.
Jo no crec que l’avortament així de ser una cosa ilegal, ja que crec que lesdones hem de tenir un recurs per evitar un embaràs no desitjat.

2. Descriu des del punt de vista moral

a) Homer Wells
Homer Wells és un noi que ha passat tota la vida al internat ja que es vaquedar orfe. Ajuda al Doctor Larch, encara que ell no està d’acord amb els avortaments ja que va encontra de la llei. És intel·ligent i sap molt de medicina.

b) Candy Kendal
És una dona que acuta l’internat amb el seu marit perquè vol avortar. Quan s’han d’anar, Homer desideix anar-se’n amb ells, ja que vol veure com és la vida fora de l’internat i vol descrobrir món. Homer s’en va amb Candyi el seu marit on tenen uns conreus per fer sidra. Homer comença allà una nova vida, comença a treballar en els conreus i en la producció de sidra. El marit de Candy ha d’anar-se’n una temporada a laguerra, en aquest període de temps que ella es queda sola manté una relació amorosa amb Homer.

c) El cap dels treballadors de la sidra
El cap dels treballadors de la sidra és un senyor ambcaràcter, però a la vegada és sensible. Manté relacions sexuals amb la seva filla violant-la i la deixa embarassada. En aquest moment és quan Homer ajuda a al filla a avortar, i posa en pràctica tot el queel doctor Larch li havia ensenyat.

d) La seva filla Rose Rose
Rose Rose és la filla del cap dels treballadors de la sidra. És una noia agradable i sencilla. Candy sempre li dòna roba. Quan es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Filosofía: Las normas de la casa de sidra
  • les normes de la casa de la sidra
  • Comentario casa de la sidra
  • Caso Norma
  • La casa de la sidra
  • Establecer normas en casa
  • normas tuberias casa habitacion
  • Normas De Calefactores En Casa Habitacion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS