Les tics i discapacitat

Páginas: 5 (1152 palabras) Publicado: 14 de marzo de 2012
TREBALL EN EQUIP EN XARXA. GRAU MULTIMÈDIA CURS 2010/2011.
GRUP ELS SETZE
Nuevas tic para discapacitados.

En primer lloc, voliem expressar què, respectem plenament les vostres opinions i acceptem honestament les crítiques constructives rebudes pels nostres observadors i agraïm la vostra mostra de respecte cap el nostre treball. Agraïments a: Sergi Beltran Prat, Maria José GutiérrezSantana, Joan Lluis Molina Ferre.
1. CONTINGUT

El contingut de la nostre Wiki es basa en el desenvolupament de una idea que de bon principi ens va resultar d'allò més interessant, i que preveiem que serie una feina difícil de efectuar per la complexitat de la temàtica escollida.
Complexitat pel fet de aconseguir desenvolupar el tema en qüestió, estructurant i jerarquitzant els elements queprioritzaven per sobre d'altres; intentant que el quelcom resultant, no finalitzes en una simple Wiki d'informació, banal i s'en-se cap ali-cien pel lector.
El contingut en qüestió, el varem realitzar dues persones, tot i que de bon principi érem quatre, per després en ser-ne dues, per tornar a ser tres, per tornar un altre cop a ser dues. Aquest fet ens va suposar, un seguit de canvis en larepartició de les tasques, dificultant de bon principi la realització d'una bona tasque d'investigació i divulgació de la informació; i per tant un retard considerable del projecte.
Es en aquest punt on voldria fer una reflexió al voltant de la wiki exposada per G16. Teniu tota la raó quan de forma totalment honesta expresseu una falta de unió contextual en la unificació de títols, subtítols otipografies amb diferents tamanys i tipologies. I no cal dir si parlem dels enllaços, que dificultant força la realització d'una navegació més dinàmica i intuïtiva. Però el fet es que ha estat un miracle, si ens atenim al fet que, dues persones, amb les seves tasques assumides, han tingut que absorbir i fer-se càrrec de tota la resta, per evitar que aquest projecte s'és fondre's abans d'hora.
Ditaixò, agraïm plenament les vostres propostes per la millorar de la wiki exposada per el grup "Els Setze".
Pel que fa a la conclusió "futures ideas", teniu tota la raó, quan comenteu que trobeu a faltar una valoració o complementació de la informació ja exposada; resultant més, una proposta que no pas, una explicació raonada i més extensa del que nosaltres creiem que pot arribar a aportar lesTic's, en l'àmbit de les discapacitats físiques i intel·lectuals. Peró la falta de implementació narrativa, ha estat, el fet de no haver trobat més temps físic per la realització divulgativa correcte, de les aportacions futuristes a curt o al llarg terminis de les Tic's.
2. FORMAT

Pel que fa al format, em fet un ús, força extens d'imatges d'arxiu, per implementar gràficament o visual-ment lesaportacions informatives dels elements exposats a la wiki. Aquest fet, ens va assemblar el més correcte, per evitar, crear un espai virtual massa atapeït d'informació textual i narrativa, resultant feixuga i poc aclaridora pel lector i per no trencar un principi bàsic en un espai wiki "brevetat i dinàmica visual i narrativa".
També varen realitzar una selecció de vídeos, extrets de la xarxa, perfacilitar i apropar més a l'espectador, a aquest món, que molt sovint, ens resultar tant llunya i al mateix temps; ens fa reflexionar d'una realitat que molt joves, en edat escolar, han de petí.
El fet de introduir el vídeo, com element complementat-ori, ha estat el fet, que resulta molt interessant, veure i escoltar, com veuen i viuen els professionals, què, dia re-ra dia, estan en contactedirecta amb aquelles persones amb discapacitat, i com certes entitats, treballant conjuntament, per la millora d'aquest nois i noies, a través de programes institucionals, i com les tic facilitant la integració d'aquest adolescents en la societat de la informació.
3. PROCÉS

El procés de treball, com bé em expressat, unes les línies més amunt, ha estat realment feixuc, pero també em de dir, que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Diferencies Entre Discapacitat I Minusvalia
  • Familia i discapacitat
  • Foro I Tics
  • Act. I.4 Y I.5 De Tics
  • Discapacitat i esport
  • Discapacitat
  • S Es i m s diacr tics
  • Autocr Cia I R Gims No Democr Tics

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS