Les vies de comunicación

Páginas: 7 (1663 palabras) Publicado: 15 de diciembre de 2014
Sector Terciari, el Turisme a Catalunya.

Els sectors primaris i secundaris s’encarreguen bàsicament en la abstracció, transformació i modificació del producte. És a partir del sector terciari a on es produeix un canvi respecte la venda del producte, en aquest cas, es tracta de vendre al públic un producte final.

La concepció del tracte és en primera persona, es per això que intervindrà laidea d’atenció cara al públic. La idea és persuadir, oferir i saber vendre el nostre servei o producte de la millor manera possible. En aquest sector, l’empresari o emprenedor ha d’utilitzar estratègies necessàries (màrqueting i publicitat) amb la intenció de donar prestigi al seu producte i fer captar l’atenció a aquell públic que correspongui a les seves necessitats.
Els Fluxos de població imobilitzacions arreu de Catalunya.

Si fem una visió general el turisme a Catalunya representa un 15% del PIB català. Això suposa uns 100 milions d’euros. El turisme és el sector de l’economia catalana que ha crescut més durant els darrers últims anys[1]. El creixement s’explica a tres factors:
La situació privilegiada en la qual es troba Catalunya a dins la mediterrània.
La qualitat de lesinfraestructures i serveis turístics
El creixement sostingut de les economies dels clients que són principalment espanyola i europea.
No obstant ni trobem un petit inconvenient, respecte el grau d’incidència de les autopistes de peatge.
Catalunya ocupa el 13é lloc dins de la posició internacional de destinacions turístiques amb 12 milions de turistes internacionals amb caràcter de creixementanual. Catalunya experimenta un ritme d’augment superior que a la resta d’Espanya i la resta dels països europeus. Respecte del turisme estranger que ve a espanya, el 25% aproximadament un 20% i suposa uns cinc milions de turistes anuals [2].
El turisme de dins de Catalunya es manté en els dos milions i anualment es poden arribar a les xifres de vint milions de turistes a Catalunya.
En el succés del11-S de la Via Catalana, es van produir la mobilització de la majoria e la població a Catalunya cap a les zones Costaneres seguint el camí de la Via Augusta (recorregut de la via catalana), no obstant va donar lloc a que no només fos una mobilització popular sinó que va promoure en alt percentatges el sectors terciari, a continuació detallarem el tipus de turisme que hi podem trobar a Catalunyai de quina manera va afectar en l’economia. Cal ha dir que totes les activitats turístiques depenen dels diferents tipus de turisme que es van desenvolupar durant aquest dia, es van produir abans i desprès del esdeveniment de la Via Catalana.

Més concretament, en l’àmbit del turisme de Catalunya podem trobar els diferents aspectes que defineixen els tipus de turisme i que hi podem trobar enfunció dels interessos, i possibilitats de tots els turistes que vulguin realitzar les activitats dins el territori.
Catalunya presenta un ampli ventall d’activitats que avarca els diferents modalitats social i el sector hoteler, culturals i esportiu-recreatiu en el sector turístic. Com bé ja sabem, Catalunya presenta una orografia del relleu molt irregular, cosa que ha afavorit a la creació denoves empreses de serveis centrats cadascun d’elles en una especialitat especifica en funció dels diferents serveis allà on s’han instal·lat. Es per això que a Catalunya el 60% de la població s’hi dedica al sector terciari dels serveis i més concretament al del turisme [3].

A Catalunya i podem trobar una varietat molt extensa que afecta en major o menor mesura en l’economia. No obstantgeneralitzarem aquestes modalitats a partir de la classificació de tres tipus de turisme; ho englobarem a partir de la classificació del turisme cultural, esportiu-recreatiu o social; sector hoteler.
Turisme cultural:

A Catalunya avarca un context històric bastant ampli juntament amb un potent patrimoni cultural que encara segueix funcionant en la majoria de les províncies de tot Catalunya.
Al llarg...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Les Vies
  • VIES ROMANESSS
  • Vies aproximació PAC1
  • Vies de contagi vih
  • 3 vies aproximació pedagogia social
  • Llatí (víes de comunicació i educació)
  • Vies d'aproximació
  • Can vies

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS