les vuit edats de l'home

Páginas: 9 (2003 palabras) Publicado: 30 de abril de 2013

1. CONFIANÇA BÀSICA VERSUS DESCONFIANÇA BÀSICA

1.1 Quina és la primera demostració de confiança del nen?
La primera demostració de confiança del nen és la felicitat que li produeix la
alimentació, la profunditat del seu somni, la relació dels seus intestins i la regulació mútua entre les seves capacitats més receptives amb les tècniques maternals de proveïment.

1.2 Com defineixl'autor la introjecció i la projecció? Quina classe de funció compleixen el sistema mental segons la psicoanàlisi?
L'autor defineix la introjecció a: sentim i actuem com si una bondat exterior
s'hagués convertit en una certesa interior, i la projecció en: experimentem un any intern com extern, atribuïm a persones significatives el mal que en realitat existeix en nosaltres.
La funció que compleixen el sistema mental segons la psicoanàlisi és que la introjecció i la projecció són dos profunds i perillosos mecanismes de defensa.

1.3 Què psicopatologies estan arrelades en aquesta etapa?
En aquesta etapa la psicopatologia que es poden observar és l'esquizofrènia infantil (Incapacitat de relacionar-se normalment amb altres persones i estímuls ambientals que que provoca undeteriorament en la relació emocional).

1.4. Per què creu l'autor que la religió està relacionada amb aquesta etapa?
Perquè a part de que la confiança que obtingui el nen és creada pels seus pares i la acceptació del nadó que els seus proveïdors han de deixar-lo amb altres persones l'autor ens diu que la religió posa en pràctica el mateix mètode, que consisteix en l'abandó periòdic per part delproveïdor ja que en aquest cas ells han de buscar fortuna terrenal i salut espiritual per això els pares com la religió fomenten que el nen aprengui a viure en societat i garantir-se a si mateix una confiança bàsica.


2. AUTONOMIA VERSUS VERGONYA I DUBTE

2.1 Que tres dimensions conformen els sentiments d'autonomia i culpa?
Maneres d'experimentar accessibles a la introspecció; maneres decomportar-se, observables per altres, i estats interiors inconscients.

2.2 Com raona l'autor la relació entre neurosi compulsiva i aquesta etapa?
El raona des que els éssers humans tenen la capacitat per créixer durant els seus vides i que la maduresa muscular és clau, ja que prepara l'entorn amb dos modalitats socials que són: aferrar i deixar anar. En el qual el control exterior ha de serafable ja que aquests models porten la persona a expectatives i actituds contràries, enemigues bondadoses.
El nen ha de saber que davant els canvis d'actitud en el qual el pot triar com
posicionar si aferrar o deixar anar que encara té una certa incapacitat, ha de ser apropiat l'ambient que us anima i protegeix contra les experiències primerenques de dubte vergonya.
Si la maduració fracassa ila confiança bàsica es debilita el nen optés per discriminar i manipular el que farà que corri el perill fins a arribar al límit de obsessionar, que portés el nen a una neurosi compulsiva en el que no obtindrà un bon rendiment, per això s'ha de tenir en compte que no tingui una autonomia en excés i que no se li negui una experiència gradual.
Com a conclusió dir que tot això succeeix ja queapareix una necessitat
dominant d'usar la seva capacitat i el desig d'actuar per si mateixos, però que encara experimenten la necessitat de dependre d'altres de manera constant i necessiten de límits.

2.3 Defineix" Vergonya"
La vergonya és una emoció que s'expressa des de molt aviat, caracteritzat per una elevada incomoditat davant d'un comportament per no haver actuat segons lesexpectatives, llavors la persona sent ràbia tornada contra si mateix, ja que és conscient. Al sentir-se observat es reflexiona sobre el que estava fent o sentint, ja que la mirada de l'altre que es clava en la persona és capaç de que expressi vergonya que això dóna lloc al rubor, acotar el cap en un impuls d'ocultar el rostre.
La vergonya s'utilitza com un comportament de penediment però si aquesta...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • mite de les edats
  • Drets de l'home
  • Drets de l'home
  • L'evolució de l'home
  • L'home de l'estació
  • vuito
  • Declaració dels drets de l'home
  • Ledoner de l'home mort

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS