les xarxes socials

Páginas: 6 (1329 palabras) Publicado: 1 de abril de 2013
Claudia Cabrera Benavente
LA OLA (DIE WELLE)

ACTIVITATS:
1. Què t’ha semblat aquesta pel·lícula? T’ha agradat? Justifica-ho.
Aquesta pel·licula m’ha semblat molt interessant ja que tracta el tema del feixisme i es posa en dubte si torna a sorgir aquest tipus de moviment.
2. En quin experiment està basada la idea de la pel·lícula? Explica que pretenia l’experiment i què va aconseguir.El director alemany Dennis Gansel dirigeix ​​"La Ola" en el que es basa en un experiment de tipus psicologic i a partir d’aquest experiment, la pel·licula es basa en un professor d’historia que va imposar entre els seus alumnes de formació secundaria un règim feixista.

3. Explica breument les següents formes de govern: autocràcia, anarquisme, democràcia i dictadura.

L’autocràcia Es elsistema de govern en el que l’autoritat la te una sola persona sense cap tipus de límit autoritari. La persona pot ser tant militar, com professional, com sindica per poder tindre aquest poder.
L’anarquisme Es una doctrina política i social que permet la llibertat individual, la abolició de l’Estat, jerarquia o control social que s’imposi al individu i la supressió de la propietat privada i detot el que defensi el sistema capitalista.
La democràcia El poder recau en el poble i exerceixla sobirania mitjançant eleccions directes o indirectes sempre de manera lliure.
La dictadura és un sistema de govern en que tot el poder l’acapara una sola persona en el que la persona qui te el poder busca el benefici propi i el poble no pot opinar.

4. Recorda quins elements poden facilitar laimplantació d’una dictadura.
Les condicions que faciliten d’implantació d’una dictadura son:
L’ inflació.
La injustícia econòmica i social.
La decepció política.
El nacionalisme extrem.
El elevat nivell d'atur.


5. Amb quin personatge t’identifiques més? I amb quin menys? En ambdós casos, justifica-ho.

Amb el personatge amb qui mes m’identifico es amb la Lisa ja que, soc una noiapoc decidida i segura de mi mateixa encara que tampoc em deixo guiar per el que altres persones em diguin ja que jo segueixo el meu propi criteri encara que a vegades no estic segura del que faig.

El personatge amb qui menys m’he identificat es amb en Sinan o amb en Marco ja que jo no faria qualsevol acte per pressió de grup.

6. Quines situacions personals porten a diferents nois i noies(Tim; Marco; Lisa; Sinan) a adherir-se al moviment de “la ola”?


Sinan, és el noi repetidor i estranger que crea mes llaços amb els més vàndals i que pateix una pressió de grup. En el moment en el que entra diNs del grup de la ola pensa que es el quan ell pot sentir que forma part d’un grup lliurement
Tim, es el tipus d’alumne que es molt tímid i solitari. S’afegeix al grup de la ola ja que enaquest grup es sent comprés i escoltat. A part a casa seva no hi ha un bon ambient familiar ja que ell nota que no rep gaire apreci per part dels seus pares.
En marco, entra dins del grup de la ola ja que troba en aquest grup el que no hi ha a casa seva, suport familiar.
La lisa es una noia que encara que es intel·ligent no esta segura de si mateixa i el fet d’afegir-se al grup de la ola li vafer perdre les seves pors.
7. Explica com van evolucionant els personatges anteriors al llarg de la pel·lícula.

8. Quina intervenció té “la ola” amb els problemes anteriors al llarg de la pel·lícula.


La ola intervé en tots els alumnes ja que, molts no tenien un grup en el qual podien sentir-se lliures i podien expressar la seva opinió
9. Què us sembla la uniformitat en la roba? Hiesteu d’acord? Com valoreu l’escena on en Tim crema la roba de marca que tenia? A títol personal, jo estic en contra de l’uniformitat perquè, la teva forma de vestir diu molt de tu, es una altre forma d’expressar-te i també per qüestions d’originalitat, si tots anéssim amb uniforme no es podria valorar els gustos que te una persona. Però es cert, que amb un uniforme no hi haurien diferències socials...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • xarxes socials
  • Xarxes Socials
  • Enquesta Xarxes Socials
  • El perill de les xarxes socials.
  • Xàrxes socials
  • Les Xarxes Socials
  • xarxes socials
  • Xarxa socials

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS