Libro Crispetes per a la Norma

Páginas: 9 (2181 palabras) Publicado: 26 de septiembre de 2013
 RESUM CAPITOLS DE:
CRISPETES PER A LA NORMA SCHWEIZER

De: Pere Pons



ARANTXA VERDIELL SALES


CAPITOL 1
Una nena de la classe explica que la seva directora els diu, que te de vindre una nena nova anomenada Norma Schweizer que es d’Alemanya però la seva mare d’aquí. I és veu que la directora quan va a dir el cognom de la nena no el sabia pronuncia i fa cares rares intenta’ndir-lo i els nens de la classe se aguanten el riure per no fer-la quedar mal, i com la profe en la que estaven veia el que estava passant agarra i li lleva el paper a la directora i ella intenta dir el nom però el diu malament aposta per així els nens pogueren traure el riure que tenien amagat d’una vegada i la directora sentir-se calmada.
CAPITOL 2
Comença que la maria i la Mireia estan esperantel bus de la Mireia per anar-se’n a casa... però clar mentre l’esperen tenen una baralla no molt greu però la tenen. Al pujar al bus la Mireia es troba amb el noi que l’hi agrada, que l’ajuda a agafar la targeta del moneder, però ella esta molt avergonyida, i quan va baixar del bus va anar correns cap a casa perquè estava molt enfadada en si mateixa, fins que va trucar al telèfon la seva amigaMaria i es va arreglar tot.
CAPITOL 3
És el primer dia que ve la Norma al institut, i ella com si res es presenta als companys de classe i la fan seure al costat de la Mireia com ella volia. Desprès al pati va anar amb la colleta de la Mireia, i li començaven a fer preguntes de tot el que feia per allí i ella responia fins que es va cansar, i va preguntar a ells el que feien per aquí i ells li vandir el basic però ella ja ho sabia perquè moltes vegades passa les vacances aquí i que això no era el que volia saber sinó el que feien tots els dies classe, i quan va preguntar això la Mercè va començar a imitar a la directora i tots van començar a riure.
CAPITOL 4
Tot comença que tenen 4 dies de festa i la Norma és queda a dormir a casa la Mireia. Aquest mateix dia agarrant el bus per anar capa casa és va trobar amb el Carles i la seva colleta dintre, com tots els dies. I els hi van dir a la Norma i la Mireia de anar a a la discoteca però deien que eren massa menuts i que si les seves mares els deixaven anar i bla bla bla.
La Norma va pensar de fer un berenar a casa la Mireia desprès de anar al cinema a veure una peli, però es veu que al anar a veure la peli la Mireia es va espantari tots els nois es van posar amb ella per no poder aguantar i no se que. I amb veure tot el panorama van decidir anar-se’n cap a casa les noies i esperar al dia següent per a veure si canviava la cosa.
Un altre dia van trobar-se una altra vegada a la colleta d’en Carles i van parlar com si res i els van dir a elles que volien fer el berenar que havia quedat pendent.
CAPITOL 5
Van fer unaexcursió a esquiar i els grups estaven dividits per nivells de saber esquiar, i a la Norma li toca anar amb els nois, i per això la Mireia va agarrar-li un poc de gelosia.
I com sempre estava pensant amb el tema de que si Carles li agradava la Norma o si tenien algo. Un dia esquiant la Mireia es va fer mal al turmell dret i va tingué de estar els dies que li quedaven sense esquiar, però va tindre unacosa bona que en Carles la va anar a visitar a l’habitació i li va preguntar com estava. Un altre dia també en Carles és va quedar amb ella dues hores parla’n per a fer-li companyia, però clar no ells dos sols també amb la Maria i la Laura, després d’això va venir la Norma i allí llavors tot per a la Mireia era diferent per estar junts ella i en Carles.
Va arribar l’última nit d’estar allí i laMireia va posar l’excusa de que li feia mal el cap i volia quedar-se a l’habitació. La Norma va anar a fer-li una visita i li va dir que com és trobava que li havien dit que li feia mal el cap, i que si tot el que li havien dit la Maria i la Laura de que tenia gelosia era veritat, i ella li va respondre que tot era cert que si que tenia gelosia i no podia aguantar veure’ls junts, i la Norma li...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • crispetes per la Norma Scheizer
  • crispetes per la norma schweizer
  • crispetes per a la norma schweize
  • Crispetes per la Norma Schweizer
  • crispetes per la norma
  • Libro PER
  • Libro lo pero de todo
  • Libre y conscientes, pero infelices

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS