libro de musicos

Páginas: 4 (847 palabras) Publicado: 1 de mayo de 2014
Xavi


We will rock you canço del grup Queen, el principal grup britànic de rock , estava format per quatre membres : Freddie Mercury , Brian Harold May , Roger Taylor i John Deacon .Tot vacomençar el 1968 , quan Brian May i Tim Staffel , dues estudiants de l'Imperial Collage , van crear una banda anomenada " Smile" . A la banda de Smile és va unir Roger Taylor com a bateria i un company deTim Staffel , Freddi Bulsara , qui es va convertir en un gran admirador del grup .
Va ser al 1970, quan Tim va deixar la banda Smile , Freddie es va unir al grup , al costat de Brian i Roger .Freddie va canviar el seu cognom pel de Mercury i van canviar el nom del grup pel de Queen .
Més tard 1977 llançen al mercat " News Of The World" , el sisè album de la banda anglesa . L'album conteniagrans èxits de Queen , com: " We Are The Champions " o " We Will Rock You ".
El 1995, despres de quatre anys de treball, va sortir al mercat l'últim treball de la banda al costat de Freddie Mercury . Elseu títol va ser “ Made In Heaven” , i Freddie va col · laborar amb la seva veu en els últims mesos de la seva vida.
A finals de 1995 van treure el que va ser l'últim àlbum de la banda , ' UltimateQueen ' , una caixa de luxe amb els vint discos de Queen . Pocs mesos després van editar el seu últim disc , ' Queen Rocks ', amb una cançó dedicada a Freddie , 'No One But You ( Only The Good DieYoung ) ' .
M’agrada molt la canço ja que la cantaba de petit molt sovint.


Fly me to the moon, Frank Sinatra, (1915-1998), va ser un dels millors cantants de jazz de tota la història. "La veu" comera conegut, va fonamentar el seu nom dins de la música intervenint en emissores locals novaiorqueses
"Fly me to the moon" traduïda com "Volem a la lluna" va ser la primera cançó reproduïda a laLluna qua el Apollo 11 va arribar el 20 de juliol de 1969.
Però sabem per als aficionats al jazz, quan Francis Albert Sinatra va morir el 14 de maig de 1998, s'anava algú irrepetible, s'anava un dels...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Music Libre
  • Musica libre
  • Frases, libros y música
  • Cine, Libros Y Música
  • Ensayo tema libre: la música
  • Música y código libre
  • MÚSICA LIBRE DE DERECHOS
  • musica libre

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS