Libro Dits Llargs

Páginas: 4 (991 palabras) Publicado: 9 de diciembre de 2012
DITS LLARGS

1.UNA TROBADA CASUAL

En Zum-Zum és el protagonista de l’historia i és un noi que està fent 2ºESO. Es veu que va d’excursió amb els alumnes de primer però al Zum-Zum no pot aguantarmés tot el que li estan fent, ja que fan moltes coses dolentes.
Però quan el Zum-Zum va pujar a l’autobús la Gran Bertha li diu que baixi al igual que “dits”, un altre noi.

2.EL PRIMER PREMI

ENZum-Zum es va fer amic d’en Dits. Dits va demanar te i el pobre Zum-Zum ho va tindre que pagar ell, després li va demanar monedes de deu perquè volien jugar a les màquines;però no va tindre sortperquè van tirar tres cops i no van guanyar res. Llavors en Zum-Zum va tornar cap a casa i va fer balanç de les coses bones i de les coses dolentes que li havien pasta en aquell dia.

3.LES COSES NO SÓNTAN SENZILLES

EN Zum-Zum tenia una germana que era 18 mesos més gran que ell.
Quan va arribar a l’escola, els professors els van agafar a ell i a en Dits per l’incident de l’autobús, però alfinal Dits va dir que havia sigut ell.

4.UNA VISITA INOPORTUNA

Era divendres, i en Zum-Zum deixava els deures apartats. Mirava la televisió, llegia i menjava. La germana d’en Zum-Zum es va posar avendre unes entrades davant la casa de la senyora Madame Za-Za.

5.LA INFELICITAT DEL COSÍ TERRY

En Dits va anar a casa del seu cosí Terry perquè han tingut un petit problema. El problema és queen Terry li demana a en Dits la pedra; però en Dits diu que no la té, que la té amagada en la bossa d’un nano i que dilluns que ve a la tornada de l’escola li agafaria.
En Terry no està molt content idubta de l’explicació del seu cosí, però no altre remei que confiar en ell.

6.L’ELSPETH APRESSA EL PAS

En Zum-Zum no para de pensar en la conversa entre Dits i el seu cosí Terry. Al matí enZum-Zum s’adreça a la cuina i es prepara l’esmorzar; llavors escolta per la radio que en Dits a desaparegut i que a la seva escola fan un concurs caní. L’Elspeth, la seva germana, li va demanar la seva...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pantalons Llargs
  • toc de dits
  • Libro libro
  • Libros & libros
  • Libro
  • Libro
  • Libro
  • Libros

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS