libros

Páginas: 3 (569 palabras) Publicado: 17 de noviembre de 2013
La fotografia que trobem presentada ha estat presa pel famós fotògraf Scott Schuman. La trobem publicada al seu blog The Sartorialist on exposa diferents fotografies relacionades amb la moda.Anàlisis denotatiu
Anàlisi formal i estilístic
El primer que observem en aquesta imatge és una dona de mitjana edat vestida d'una manera molt estrambòtica. Porta un vestit blanc, sabates de tacogrogues i unes olleres de sol que destaquen molt ja que fan l’efecte de mirall. Trobem a la dona situada al carrer i sembla que la imatge hagi sigut “robada” que es caracteritza perquè la persona que estasent fotografiada no se n'adona, és a dir, la intenció de l’autor és capturar la naturalitat
de la persona fotografiada.

Per començar, aquesta fotografia té un pla general ja que es mostracompletament la dona i la majoria dels elements de l’escena. Aquesta imatge segueix la llei dels tres terços, les dues línies equidistants verticals i horitzontals ens marquen el cos de la dona i això ocasionauna disposició asimètrica de la imatge, si el punt d’interès es troba en alguna de les cantonades del requadre.
Parlant de la angulació d’aquesta imatge a estat presa en contrapicat ja que esta fetades de mes a sota del subjecte fotografiat i això general perspectiva i podem apreciar la dona visualment mes gran.
Les línies ens poden causar diferents impressions de la imatge i en aquest castrobem clarament una lineal explicita vertical. El recorregut visual que fem en observar aquesta imatge primer comença a la seva car ja que les olleres de sol destaquen molt seguit del seu vestit i vabaixant fins les sabates i finalitza amb les persones del darrera.
Referint-nos a la llum aquesta imatge ha estat feta amb llum natural lateral però posterior a la dona. La imatge té una gran qualitati enfocat directament la dona. Rep una quantitat correcta de llum i per tant no esta sobreexposada. La llum és semidifusa i no marca molt les ombres.
Per finalitza l’ anàlisi denotativa d’aquesta...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Libro libro
  • Libros
  • Libro
  • Libros
  • Libros
  • Libros
  • Libros
  • Libros

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS