Libros

Páginas: 2 (415 palabras) Publicado: 2 de abril de 2014
El musical “Hair”, amb el sobrenom The American Tribal Love Rock Musical, és un musical sobre els nois hippies dels seixanta d’Estats Units. Parla molt de l’amor, la pau, la llibertat sexual...Claude Hooper Bukowsky és un jove pagès d’Oklahoma que arriba a Nova York per a instruir.se militarment per anar posteriorment a la defensa d’Estats Units a la Guerra del Vietnam. Però, a Nova Yorkconeix un grup de joves hippies revolucionaris amb els quals estableix rápidament una fort lligam i és inclòs a la banda hippie. Claude s’enamora de Shelly, una noia rica americana i traba una fortaamistat amb els joves hippies. Es troba en un moment clau de la seva vida en el qual ha d’escollir seguir el seu camí cap a la Guerra del Vietnam o protestar contra ella des de Estats Units amb els seusnous amics.

Els hippies han comprobat les idees tradicionals y les formes de vida i s’han lliurat de l’ordre de la vida. El seu ideal és la més elevada felicitat i la salut de la humanitat (Això esveu ja que va ser durant el zènit del hippisme quan van sorgir invents com la “granola”, els aliments orgànics lliures de pesticides, la meditació, diversos treballs corporats etc.) Els hippies noaccepten ninguna resposabilitat cap el estat o el còdi moral, pero si accepten la responsabilitat de mirar per les persones que es mostren indefenses envers el poder impersonal de l’Estat.

Unapersona únicament pot ser lliure si comença a ocupar-se en primer lloc de sí mateix, com es subratlla en la filosofia asiàtica, tota naturalesa es Déu i ell mateix forma part de la natura: lliure en elsseus pensaments i decisions, i només responsable de la felicitat que el converteix en humà. Una persona nascuda sota el signe Aquari té el paper domintat en aquesta nova era en la qual es reorganitzal’armonia del món i la definició de la llibertat basada en la comprensió de Déu.

Les primeres representacions, de proba, es vàren realitzar l’any 1967 a un club amb el nom The Cheetah, més tard es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Libro libro
  • Libros
  • Libro
  • Libros
  • Libros
  • Libros
  • Libros
  • Libros

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS